WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Nigdzie nie napisałem że trzeba Niestety dokąd intel w grach nie przegoni 9800/9850x3d i nie będzie skutecznie walczył z zen6x3d nie znajdzie we mnie klienta
TK a w nim pisowski prokurator stanu wojennego, drugi kolega Ziobry, posłanka Pawłowicz super apolityczny twór.
Takich cyrków nie było za czasów AWS czy SLD, czy PO, doszedł PiS do władzy i wszystko rozpieprzył.
Mi się akurat pierwszy trafił. Jeszcze nie sprawdzałem ponownie u siebie modułów. Kingston( bo to od nich te predatory) to już się czepia że faktura nie na mnie
Dobrze że jest jeszcze kontakt z pierwotnym nabywcą chciaż trochę głupio się po tylu latach dopominać będzie.
W tym narodzie nastąpiła odwrotna selekcja i część jak się jakoś lepiej lub gorzej ustawiła to duża część wyjechała. Będzie tylko coraz gorzej. Ram to nie jest chodliwy temat. Ostatnia wstawka z "promocji" ma po 10h na pogoń portalu 8 wyświetleń i jednego targującego się co opisu nie czyta...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź