Joloxx9 941 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Pogralem w bete i mialem wrazenie, jakbym w jaks wariacje cod'a gral. Strasznie to szybkie bylo i chaotyczne, mapki wydawaly sie zbyt male.
Krystian03 12 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Dobrze że będzie się dało w to grać na Win 10 bo już myślałem że będzie minimum najnowszy system.
caleb59 1 633 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września To trafił ktoś klucz z promki Intela w fajnej cenie czy porobiliście preordery za 300zł?
skypan 1 753 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Takie mam ciśnienie na 6-kę, że nawet nie szukam
Dominix 405 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Nie ma co sie spieszyc, kodow nie braknie, a jak gra bedzie dobra to troche wieksza cena duzo nie zmieni skoro bedzie sie setki godzin gralo.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Pogralem w bete i mialem wrazenie, jakbym w jaks wariacje cod'a gral. Strasznie to szybkie bylo i chaotyczne, mapki wydawaly sie zbyt male. A grales kidys w bf3/4 na malych mapach ?? 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): To trafił ktoś klucz z promki Intela w fajnej cenie czy porobiliście preordery za 300zł? Tak jak pisalem kluczy poki co duzo nie ma bo ludzie sami ta gra biora do siebie i nic dziwnego.
Kabor 460 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) 39 minut temu, Phoenix. napisał(a): 4 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Pogralem w bete i mialem wrazenie, jakbym w jaks wariacje cod'a gral. Strasznie to szybkie bylo i chaotyczne, mapki wydawaly sie zbyt male. A grales kidys w bf3/4 na malych mapach ?? Uwielbiam te porównania. Te małe (najmniejsze) mapy i tak są większe niż mapy z CODa. Zawsze przy takim argumencie widzę mapkę nuketown gdzie jak się zaczynało to z własnego respa rzucało się na respa przeciwnika granaty - to jest mała mapa. Edytowane 1 Września przez Kabor 1
oldfashioned 470 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Odswiezam sobie poprzednie czesci i te mapy wcale nie sa takie male, jak sie wydaja (BF6). Sa mniejsze, ale tez sa tak zrobione ze kondensuja walke w okreslonych miejscach. Jest po prostu duzo 'nieuzywalnej' powierzchni.
dawidoxx 976 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): To trafił ktoś klucz z promki Intela w fajnej cenie czy porobiliście preordery za 300zł? 2
caleb59 1 633 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Sam byś za 150zł brał i to z pocałowaniem ręki na klęczkach, nie udawaj. 2
Slayer 253 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 50 minut temu, Kabor napisał(a): Uwielbiam te porównania. Te małe (najmniejsze) mapy i tak są większe niż mapy z CODa. Zawsze przy takim argumencie widzę mapkę nuketown gdzie jak się zaczynało to z własnego respa rzucało się na respa przeciwnika granaty - to jest mała mapa. Był w cod4 vacant to przeciez tam z respa jak sie dobrze granaty rzucilo to 3/4 teamu lajtowo dalo sie zabic w pierwszych sekundach 1
skypan 1 753 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 19 minut temu, caleb59 napisał(a): Sam byś za 150zł brał i to z pocałowaniem ręki na klęczkach, nie udawaj. Dwa bym wziął i jeden opchnął za 200
dawidoxx 976 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 43 minuty temu, caleb59 napisał(a): Sam byś za 150zł brał i to z pocałowaniem ręki na klęczkach, nie udawaj. Nic przedpremierowo
krukkpl 221 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 5 godzin temu, Joloxx9 napisał(a): Pogralem w bete i mialem wrazenie, jakbym w jaks wariacje cod'a gral. Strasznie to szybkie bylo i chaotyczne, mapki wydawaly sie zbyt male. Tak pisać tu nie wolno bo fani CoDa się irytują 1 godzinę temu, Kabor napisał(a): Te małe (najmniejsze) mapy i tak są większe niż mapy z CODa. Serio? Mnie CoD obrzydza, więc nie wiedziałem. Niemniej jednak nie ukryjecie, że BF6 jest krokiem w stronę CoD. Może nie całkiem CoD, ale bliżej do CoD niż poprzednie części BF
Phoenix. 4 730 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 18 minut temu, krukkpl napisał(a): ale bliżej do CoD niż poprzednie części BF
babayaga 136 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Mi trochę Coda przypomina, ale mw z 2019, czyli tego najlepszego od lat. BF6 to właśnie dla mnie takie połączenie bf3 z mw2019. W betę grało mi się świetnie, przyjemniej niż w bf1 i v, o 2042 nie wspominając :p., więc u mnie zakup day1.
skypan 1 753 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Mam nadzieję, że po miesiącu miodowym w BF6 CODowi szoguni pójdą tam gdzie ich miejsce 1
oldfashioned 470 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Na bank, streamerzy sie przerzuca zeby nagrywac pod wyswietlenia. Spadnie poziom strzelania, pytanie czy to spowoduje ze wzrosnie poziom gry zespolowej
skypan 1 753 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Osobiście o to się nie martwię bo od lat mam stałą ekipę A ci co wrócą do COD-a to i tak za wiele pewnie do gry zespołowej nie wnosili więc i tak będzie lepiej.
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Darmowe mapy. https://mp1st.com/news/battlefield-6s-season-1-three-free-maps-one-from-hardline
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź