VoitTec 30 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Klucze z promocji Intela dało się upolować w dobrych pieniądzach.
dawidoxx 974 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Przygotowałem się na długie kolejki Ciekawie na tej stróżówce masz urządzone 2
ODIN85 3 500 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość A ty będziesz grał czy oglądał jak grają inni? Makłowicza w tle
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, VoitTec napisał(a): Klucze z promocji Intela dało się upolować w dobrych pieniądzach. A są gdzieś jeszcze?
Gret 550 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 6 minut temu, Kadajo napisał(a): A gdzie tam. Kasy jak lodu ale nie dam za BF6 300zl Nawet jak będą boty ja bym dał
userKAMIL 856 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 38€ gifty steam z regionem na rosje.
Nigher92 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Przygotowałem się na długie kolejki Panie ja bym sie bal takiej ilosci chipsow ze walne kupke typu pogiety dyfuzor i mi kiche urwie na kiblu i zamiast grac to bym siedzial na kiblu a nie gral 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): 38€ gifty steam z regionem na rosje. Yebać tych kacapów. Wstyd byłoby mi dać 50 euro centów za takie oferty. Trzeba się szanować. 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Trzeba mieć zdrowie żeby jeść takie chipsy, ja nie jadam. Smacznego Czekam, wypiję kawkę Inkę, zjem banana i jakoś zejdzie kolejka. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października ej no gdzie są te klucze, też chcę
VoitTec 30 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): A są gdzieś jeszcze? Na allegro lokalnie kupiłem, były dostępne pojedyncze oferty na początku tygodnia. Intel udostępniał je chyba od 3.10 to się szybko rozeszły. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października jak wskocza za 33 minuty na Loaded to sie pogra, nie wskocza to sie nie pogra 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): ej no gdzie są te klucze, też chcę Weź abo.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Kupiłem chyba ze 30 kodów, wiecie co z nimi zrobiłem? Spoiler
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Weź abo. a po cholere mi abo 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października A dłużej niż miesiąc pograsz? 1
tgolik 545 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): a po cholere mi abo Żeby stracić dostęp do swoich sejwów jak przestaniesz płacić i żeby użerać się z kapryśną EAapp. Edytowane 10 Października przez tgolik 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): A dłużej niż miesiąc pograsz? Nie, weekendowy kaprys, kto bogatemu zabroni. Edytowane 10 Października przez Element Wojny 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października I nie wiem, zaczynać kampanie, czy od razu w multi
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października wal kampanie, rób kill streaki na leszczach!
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a): I nie wiem, zaczynać kampanie, czy od razu w multi Ja wiem. Edytowane 10 Października przez Vulc
Marvf 67 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Nie po to się będzie czekać godzinami w kolejce żeby jakąś kampanię ogrywać
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Spokojnie, za 25 minut ten temat się zapełni nowymi postami w stylu "wye$@## mnie ze serwera" "ale lipa" "urwa nic nie działa" itd.
ket_rab 227 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października @Kadajo popcorny na padające serwery już robisz ?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź