Skocz do zawartości

BF6  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Dziwię się tych rozumowań z vsync + gsync(freesync), przecież gsync jest po to by robić właśnie za to samo co vsync, dopóki trzymamy się przedziału działania Gsync to można olać vsync, grałem w dużo gier i nigdy nie włączam vsync gdy mam aktywne VRR/gsync, nie miałem problemów związanych z braku aktywowania vsync, a przerabiałem trochu monitorów, miałem monitory z certyfikacją gsync, a obecny AOC tego nie ma i też działa bez problemu. Zresztą nie ma co się powtarzać, bo zostało już to powiedziane/napisane. 
    • Z takiego założenie też wyszedłem. Od prywaciarza auta już nie chcę, na komisy nie mam sił psychicznych, a przez doświadczenie służbowe z kupnem i serwisowaniem samochodów zarówno nowych jaki i 3-4 letnich poleasingowych zdecydowałem że najbezpieczniej jest iść w właśnie takie auto. Wczoraj carverticala wykupiłem, przebieg się potwierdził, dziwnych dłuższych przestojów w nim nie było, dzisiaj na miejscu potwierdziło się że to fajne, poczciwe toczydełko bez trytytki i wkręta do rigipsu, z bardzo zadbanym środkiem. Silnik suchy jak pieprz, do umycia z soli, z wydechu ładnie zalatuje adblue więc ekologia na swoim miejscu. Po Outlanderze nic mnie nie zaskoczy  
    • Oj tam 10 modów, ja to miałem zainstalowane chyba ponad 200 jak tą grę kończyłem   Kończyłem, kończyłem i skończyć nie mogłem, bo zawsze było coś ciekawszego tam do zrobienia niż wysadzanie Instytutu 
    • Dla przypomnienia straty koalicji podczas operacji Pustynna Burza przed atakiem lądowym (od AI więc zapewne z błędami):
    • Control to gra którą naprawdę lubię, wolałbym bezpośrednią kontynuację. To mi średnio wygląda, ale kto wie...
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...