WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Nie zauważyłeś, że konsole pecetowieją, a pecety konsolowieją i to od wielu lat.
1. Kiedyś PSX miażdżyła PC, Tekken powodował opad szczęk pecetowców.
1a. Pecetowcy grali w 15 fps z muzyczką ze speakersów, a PC wyły jak szalone.
2. Ale konsola stała w miejscu więc w 6 lat PC z łatwością ją zmasakrował.
2a. Absurdy jak speakersy zniknęły, a fps pokonywały konsole (piszę tu o normalnych PC, na teraz jest to RTX 3060 i 4060 lub mniej czyli to na czym gra większość)
3. PS2 to już mała przewaga (ale nadal spora różnica łatwości), szybko pokonana przez PC ale i tak PS2 dominowała w sprzedaży gier.
4. PS3 i X360 już się stały multimedialne i wyjące (a PC przycichł poniżej ich wycia, wkroczyły pady).
5. PS4 i XO to już PC o przeciętnych parametrach na start, jeszcze bardziej multi i pecetowe.
6. PS5 i XSX to po prostu Pecety zamknięte w małych pudełkach (o ograniczonym systemie). W tym czasie PC już ma powszechnie pady i często podłączanie do TV.
Nowy Xbox to po prostu jeszcze bardziej PC, ale nadal prosty. Nie dość, że Windows w zestawie, to też specjalna wersja więc wystarczy aktualizacja co miesiąc i nie potrzeba instalować sterowników, machać suwakami, wszystko uproszczone, to nadal będzie 1 sprzęt lub kilka wersji, a nie jak na PC miliony konfiguracji (mimo milionów dużo dużo prostsze niż kiedyś).
Jeszcze kilka dni temu wielu także tutaj pisało, że reżim w Iranie ma zapasy rakiet i dronów oraz produkcję i będzie mógł strzelać właściwie zawsze.
Źle się zestarzało
Już jadą na resztkach, do tego stracili większośc wyrzutni.
Musieli się wycofać z uderzeń w regionalnych sojuszników USA.
Za to USA śle tam trzecią flotę opartą o lotniskowiec
A to dopiero pierwszy tydzień samych nalotów.
Wrzucam jeszcze mój test z Timespy Extreme w stocku, zrzut z ekranu na 15 pętli testu obciążeniowego i na tym kończę testy Co do jakości termopadów i prawidłowej ich aplikacji (docisk itd.) celowo pominąłem ten aspekt bo nie będę rozkręcał karty dopóki mam gwarancję a zostało jej jeszcze 35 miesięcy. Mam na pamięciach +10 stopni w porównaniu do testu usera z peppera.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź