ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 43 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Ja singla nawet nie odpaliłem A ja nawet multi 1 1
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Odin, człowiek jedyny w swoim rodzaju, kupuje Battlefielda dla gównianego singla. 1 3
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Coda też 2 godziny temu, galakty napisał(a): Dobra kampania to była w BC2. Ktoś gra w HDR? Daje radę?
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Teraz, ODIN85 napisał(a): Coda też Ja gram na oledzie z hdr na pc. Jest ok
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jedna z lepszych implementacji w tym roku
krukkpl 221 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 7 godzin temu, raul_ole napisał(a): Mam wrażenie że za szybko ucieka magazynek, pół magazynka trzeba poświęcić na jedną osobę. Albo lepiej celować... Jest strzelnica, gdzie można zobaczyć jaki dmg robią bronie. Ten pierwszy karabin potrzebuje 4-5 strzałów w klatę w zależności od odległości. 1
skypan 1 752 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Taki w sumie przypudrowany BF42. - dodali latający syf i pobrudzili mapy - menu jeszcze gorsze niż było - dołączenie do serwerów identyczne - mapy średnio-małe w porównaniu do starszych odsłon - wykastrowany portal - wybór broni w wypada gorzej Taki nijaki ten BF6 2
userKAMIL 856 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wziąłem na PC i dziś drugie podejście tym razem w 4K i 120FPS. XD
skypan 1 752 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października A to wcześniej kupiłeś wersję SD ?
userKAMIL 856 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wcześniej na konsoli grałem i tam jest dramat w jakości obrazu do tego co nawet w becie widziałem na PC.
Faflucy 312 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ktoś wie, jak ustawić swoje podświetlenie klawiatury i myszki Razer, a nie te migające gówno, które włącza się po uruchomieniu BF6?
dlogi 24 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 6 minut temu, Faflucy napisał(a): Ktoś wie, jak ustawić swoje podświetlenie klawiatury i myszki Razer, a nie te migające gówno, które włącza się po uruchomieniu BF6? Sprawdź w synapse
Faflucy 312 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Niby ustawiłem swój profil, ale cały czas się włącza w zasadzie sam nie wiem co
Faflucy 312 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Udało się, znalazłem. Jakby co, to jest tutaj Edytowane 11 Października przez Faflucy
userKAMIL 856 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Na PC jest dużo lepiej! No i znalazłem też fajne skiny Tylko jak to odblokować? Jako ''nagroda promocyjna'' o co tu chodzi?
babayaga 136 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Włączyłem HDR i mimo IPSa (jeszcze) oprawa w multi zyskała na życiu. W sdr jest mocno wypruta i sprana z kontrastu. Teraz bardziej czuć to słońce w Kairze, wcześniej jakby pochmurne niebo było. 1
galakty 3 312 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października W którym trybie MP gracie? Narobili teraz tyle tego że sam nie wiem co ma sens
babayaga 136 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ja tylko podbój z otwartymi broniami na klasę. Kiedyś pewnie jeszcze sprawdzę tą nową eskalacje czy jak to się nazywa.
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ograłem całą kampanię single player - wrażenia jak najbardziej pozytywne, nie wiem nadal gdzie tam recenzenci widzieli problem - poprawna kampania w stylu Call of Duty - nie miałem żadnych glitchy czy bugów, skrypty też ani razu się nie "zacięły". Cała intryga fabularna wbrew pozorom istnieje i nie jest tak głupia jak to recenzenci opisywali. Pewnie po łebkach słuchali dialogów i skipowali cutscenki by jak najszybciej odklepać i zabrać się za multiplayer. 1 6
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 25 minut temu, galakty napisał(a): W którym trybie MP gracie? Narobili teraz tyle tego że sam nie wiem co ma sens Przegrałem 7h w conquesta (dużego i tego cqb) > ciezko, ale na tym sie w bfie wychowałem i to teoretycznie dla mnie najlepszy tryb. Dołożyłem 2h w breakthrough i gra mi się trochę lepiej, latwiej po prostu o team work jak masz 2 punkty, a nie 5+ Banowalbym wszystkich którzy przebiegają po Tobie i nie podnoszą, a troche mniej to boli na tym breakthrough, bo 2ga/3cia osoba juz moze podniesie. 1
ghostdog 900 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Gram głównie w przełamanie, czasem w szturm. Chyba najgorsza mapa to New Sobek City, strasznie banalna i dość brzydka kolorystycznie. Do tego nie można zburzyć tych budynków. Ogólnie z tą destrukcją to trochę słabo, część budynków można uszkodzić,a w dużej części tylko pobrudzić elewację. 1
CrooV 80 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam. Edytowane 11 Października przez CrooV
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 3 minuty temu, CrooV napisał(a): Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam. Mi zcrashowalo gre 2 razy. Bez żadnego info. Raz w menu, raz alt tabujac.
galakty 3 312 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 9 minut temu, CrooV napisał(a): Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam. Niestabilny CPU. Ogarnij sprzęt i nie będzie wywalać 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź