Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października JA nawet murzyna z profilu nie potrafię zmienić A Kampania mi się nawet podoba, trochę się z MOH kojarzy. Ale ma masę błędów i niedopracowań, szczególnie w cutscenkach. Jakby tu był poziom tego co zazwyczaj jest w COD'ach to byłby nieźle. 2
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Unikalne skiny na giwery to też jest jakaś paranoja. Po pierwsze trzeba je odebrać klikając na wiadomości (ikonka koperty) w menu głównym gry. Później trzeba wybadać która broń ma możliwość użycia takiego unikalnego skina (oprócz skina odblokowuje też niektóre dodatki do broni). Na przykładzie Szturmowca i jego podstawowego karabinu trzeba go jeden raz kliknąć lewym myszy by przejść do wyboru broni, później kliknąć go jeszcze raz ale tym razem prawym myszy by przenieść się do sekcji wyboru unikalnych skinów - jeśli dana giwera nie ma unikalnych skinów wtedy pojawia się standardowy ekran z wyborem dodatków. 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ale ma masę błędów i niedopracowań, szczególnie w cutscenkach. Niektóre z nich to był ból bo w 30fps. Edytowane 11 Października przez caleb59 1
Strilok 342 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Te Perki w helce i można latać. Trzeba latać szybko i mocno uderzać rakietami lekkimi. W połączeniu z wykrywaniem wroga robi się mała rzeźnia bo ma się ich jak na widelcu. Dodatkowo szybkie latanie utrudnia z drugim perkiem namierzanie. Wyniki 60/1 lub 50/0 nie są wtedy niczym niecodziennym. Jak jeszcze ogarnięty działowy to mecze się tak wygrywa. 1
Godlike 880 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): U mnie zero problemów z gra. Az trochę jestem zaskoczony ze 9800x3D udało się ogarnąć w parę godzin i stabilny jak skala. Na razie Na jakim CO u ciebie stanęło? Nadal -40?
killbwoy 0 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października mam problem z wyświetlaniem monitoringu capframeX oraz msi afterburner? Ktoś miał podobny problem?
Sheenek 330 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 44 minuty temu, Kadajo napisał(a): JA nawet murzyna z profilu nie potrafię zmienić A Kampania mi się nawet podoba, trochę się z MOH kojarzy. Ale ma masę błędów i niedopracowań, szczególnie w cutscenkach. Jakby tu był poziom tego co zazwyczaj jest w COD'ach to byłby nieźle. Zrob to co Caleb napisal, ja tez sie zmagalem. Czego debile nie dali zmiany postaci w menu profilu jest kompletnie niezrozumiale. 1
Strilok 342 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 6 minut temu, Sheenek napisał(a): Czego debile nie dali zmiany postaci w menu profilu jest kompletnie niezrozumiale. Menu nie jest intuicyjne. W tej chwili polega na mozolnym przeklikiwaniu się przez wiele opcji co jest dla mnie mało wygodne i zapewne nie tylko dla mnie. Pewnych opcji trzeba szukać, nie jest to tak oczywiste jak w poprzednich odsłonach. 2
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Fajnie się gra z ekipą z mikro. screeny wyprane- HDR, jednak lepiej to wygląda jak już kolega wyżej napisał. inne screny Spoiler Edytowane 11 Października przez Reddzik 2
Kabor 459 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października U mnie i kilku znajomych gra wypłaszacza się do pulpitu jak się próbuje stworzyć nowy zespół w czasie trwania rundy. 1
zlotnik 54 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 1 godzinę temu, BEM.22 napisał(a): Co do stabilności to temat rzeka , to nie gra wywala tylko do końca niestabilny sprzęty , w 2042 setki godzin i zero crash , w Delta Force 200godz zero crashy w BF6 16 godz zero crashy . mi 2042 nigdy nie wywalił bf6 juz raz wywalił przez 11h chyba winne stery beta amd 1
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Dobrze a teraz na serio. Niech ktoś mi łaskawie napisze jak przypisać męskiego operatora do każdej z klas postaci na stałe. Nienawidzę grać jako baba 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wy to macie problemy, rozumiem jeszcze jak by te "baby" albo "murzyni" mieli gorsze staty w grze, ale to tylko skórki na postaci, takie same jak inny mundur, albo kamuflaż, na miodność rozgrywki to nie ma wpływu najmniejszego.
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Godzinę temu, Godlike napisał(a): Na jakim CO u ciebie stanęło? Nadal -40? Nie, BF V zweryfikował, -30 i na razie ani razu nic nie wywaliło. 59 minut temu, Sheenek napisał(a): Zrob to co Caleb napisal, ja tez sie zmagalem. Czego debile nie dali zmiany postaci w menu profilu jest kompletnie niezrozumiale. WTF, ja nawet nie gram Reconem... 1
Sheenek 330 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 7 minut temu, dawidoxx napisał(a): 11 godzin pykło od wczoraj Domem i rodzina bys sie zaja a nie grasz caly dzien 1
BEM.22 20 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Godzinę temu, zlotnik napisał(a): mi 2042 nigdy nie wywalił bf6 juz raz wywalił przez 11h chyba winne stery beta amd Mogę powiedzieć, że BF6 ciśnie na proca , w moim przypadku czasami aż 35% a CPU szczerze powiedziawszy , nie popierdółka . BF2042 zazwyczaj obciążał CPU maks 30% .
SylwesterI. 865 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) I tak masz dobrze na 13700k wbija na 80% użycia i muszę robić ograniczenia do 200fps/200hz, żeby nie było skoków. Z ciekawości, ile masz u siebie fps, jak byś chciał ustawić monitor i limit tak, żeby nie było spadków ? Edytowane 12 Października przez SylwesterI.
Pentium D 1 159 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Gralibyście w takiego BFa gdzie drużyny 64 na 64 osoby są załogami okrętów w czasie WW2? Klasy to działonowy (jakiś bonus do celności), medyk (więcej pd za podnoszenie), mechanik (więcej pd za naprawy) itp. W początkowej fazie okrętem steruje AI a po 5 minutach stery przejmuje najlepszy oddział. Fajnie by się ganiało po wnętrzu takiegu okrętu.
Pentium D 1 159 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 4 godziny temu, dawidoxx napisał(a): 11 godzin pykło od wczoraj 4 godziny temu, Sheenek napisał(a): Domem i rodzina bys sie zaja a nie grasz caly dzien 1
Psiak 59 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października W betę grałem na NO AA i bez żadnych upscalerów, postrzępione tekstury jakoś nie raziły mnie w oczy kosztem przejrzystości. Zauważyłem teraz, że na DLAA i każdym wygładzaniu gra jest jakby rysowana ołówkiem, czasami w ruinach na dużych mapach nie widziałem tak dokładnie jak na wygładzaniu. Testował ktoś gdzie najlepsza jest wydajność i względnie najlepsza przejrzystość obrazu? Muszę się przemęczyć na wygładzaniu, kilka godzin i się przyzwyczaję Na 5700x3d i 3060ti nie ma wodotrysków, ale na niskich i tylko z rysowaniem obiektów na medium wyciągam około 150 fps na dm. Chyba będzie trzeba wrócić do łask FG i przyjąć do siebie to, że teraz gry tak działają... Jestem graczem starej daty i nie zależy mi na grafice, ale w tym bf to wygładzanie robi robotę, jakby obraz na daleko jest bardziej klarowny, jaśniejszy. Minusem jest to otoczenie, dym, jakieś wybuchy, na no aa jest jakby lepsza widoczność, obraz jest czysty pomimo, że w obu przypadkach ziarnistość i tekstury na low. Dajcie proszę znać jak to u was wygląda, gdzie najlepiej wam się gra
Pentium D 1 159 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Włączyłem FSR Jakość Zimny łokieć w BWP 1
Strilok 342 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 55 minut temu, Pentium D napisał(a): Zimny łokieć w BWP A co Ty za wyniki pokazujesz jak ty na boty grasz! To nie ma nic wspólnego z multiplayer.
Joloxx9 941 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 20 godzin temu, Kadajo napisał(a): Ale nie chodzi mi o prędkość poruszania się tylko o odczucie ciężkości tego całego sprzętu i żołnierzy. Chyba macie racje przez to ze gra jest bardzo dynamiczna to ma się wrażenie ze wszytko nie ma poprawnego ciężaru. Tak jakbyś wszytko miał z papieru. Od bety o tym mowilem, jest lepiej teraz ALE, ogromne ALE - te mapy sa takie cholernie zamknięte, ze mam wrażenie, gry non stop w tunelach i na mikro arenach. Wszystko jest tak upakowane, ze po 20 non rozgrywki mam dosc. Ja rozumiem, ze to pod młodego gracza, ktory lubi moec bodźce szybko co chwilę bo to znaczy a COD'a i jrozumiem, ze nie chca zeby to była druga arma gdzie dłużej sie biega niż strzela ale obecnie to temu bliżej do kolejnej wersji Modern Warfare, tylko z lekko zaciągniętym ręcznymi.
skypan 1 752 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 1 godzinę temu, Pentium D napisał(a): Zimny łokieć w BWP Z botami to nożem tyle naciukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź