Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Caly film o tym nagrali, juz za czasow bf2

18 minut temu, VoitTec napisał(a):

Nvidia Overlay to nie działa w Battlefieldach przecież od dłuższego czasu. Nic nie poradzisz.

Dziwne, normalnie na 2042 mi hulalo.
+ u typka na yt dziala normalnie

Edytowane przez oldfashioned
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, VRil napisał(a):

U mnie 54 wiosen ubyło ,okulary ,skill już nie ten co kiedyś ale nadal coś mi tam wychodzi ale teraz praktycznie nie mogę nic ugrać .

Na dziś jestem w pierwszej 5-tce ale od końca %-) .To po porostu nie możliwe aby z "laserowej" broni na blisko wywalam pół-cały magazynek  i nic  a on 1-2 strzały i leżę.

Skoro hitreg, desync i netcode leży i kwiczy to co ludźmi z góry tabeli z statami np: 50-7  -oni  nie mają tego problemu ??? , 

Może  mam jeszcze dodatkowy problem i coś innego mi opóźnia albo  problem z netem .   

Oni mają  cheaty  , za  15-20 euro na miesiąc  są topowymi graczami  :)   ale już  nie długo  anticheat zacznie zbierać  żniwa i poleci  100tys  banów

Opublikowano
40 minut temu, funk napisał(a):

Dużo zależy od tego jaki masz muzzel i underbarrel. Gram assaultem, także rifle i karabinki

Powiedziałbym, że raczej między mało a średnio. TTK wydłużono zauważalnie od bety i niestety regularnie daje się to we znaki. Na czym najczęściej się traci. 

• Upvote 1
Opublikowano
53 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Caly film o tym nagrali, juz za czasow bf2

Dziwne, normalnie na 2042 mi hulalo.
+ u typka na yt dziala normalnie

W BF2042 u mnie świeżo po aktualizacji sterowników potrafiło działać przez jakiś czas.

18 minut temu, Sylwekfox napisał(a):

Tak z ciekawości działa Wam rivatunerstatistic w tej grze ?

Najnowsza wersja działa.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Jak to robicie że Wam ammo brakuje między zgonami:hmm:

Żyjemy dłużej niż 5s.:E

5 minut temu, galakty napisał(a):

Gra ktoś HC?

Ja nie. Jak ludzi wnerwiają snajpy to na HC jest przecież jeszcze gorzej. Strzał w małego palca u nogi = śmierć.

Edytowane przez Kabor
Opublikowano
36 minut temu, Vulc napisał(a):

Powiedziałbym, że raczej między mało a średnio. TTK wydłużono zauważalnie od bety i niestety regularnie daje się to we znaki. Na czym najczęściej się traci. 

Zdanie wyrwane z kontekstu, odnosnie modyfikatorów do broni miałem zaznaczyć problem kolegi, który jednym magazynkiem ma problem zabić 3 osoby :P TTK nie ma nic do tego, raczej skill issue oraz feeling broni. Skill issue, nie TTK :) 

Opublikowano
38 minut temu, funk napisał(a):

Zdanie wyrwane z kontekstu, odnosnie modyfikatorów do broni miałem zaznaczyć problem kolegi, który jednym magazynkiem ma problem zabić 3 osoby :P TTK nie ma nic do tego, raczej skill issue oraz feeling broni. Skill issue, nie TTK :) 

Skill issue to jedno, natomiast te trzy magazynki to raczej było wyolbrzymienie, mające podkreślić problem. W każdym przypadku TTK ma znaczenie.

Opublikowano

@Reddzik to nie ten Sylwek 😀 

Wczoraj miałem to samo, włączyłem grę chyba 22.40 i dwa mecze elegancko a 3ci już praktycznie pełen refill botami, okolice północy. 

Otwarte serwery są dobierane wg regionu? Jak to wygląda? 

@Sylwekfox działa riva tuner elegancko razem z AFB 👍 

Dzisiaj jak odpalę to raczej już późnym wieczorem więc życzę udanego wypadu i łapiemy się na zabijanie po niedzieli 👌

• Upvote 1
Opublikowano

Jak na razie leży i kwiczy rejestracja trafień :/ dalej w połączeniu z delikatnymi problemami sieciowymi to już w ogóle, można tylko wyłączyć i się nie wqrwiać :placz:

BF6 wspiera Resizable BAR ?? gdzieś koleś opisywał, że trzeba wyłączyć przez Nvidia Inspector :hmm: