WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Przycisk zasilania czasami się zacina, został wyczyszczony dokładnie z góry jednak nie mam jak go wyczyścić od spodu. Odkręcenie panelu bocznego nic nie daje.
to ciężki przypadek, Bieszczady nie pomogą, jedynie długie wakacje w Choroszczy
ad. 1 kompromitacji twej ciąg dalszy, przecież gdyby Francja rozłożyła swój parasol ochronny nad Polską to pozycja USA straciłaby na znaczeniu a na to nie zgodzi się żaden hegemon, druga sprawa to nuclear sharing w wykonaniu Francji to wydmuszka bo nawet jak przywiozą to te głowice to nikt w Francji nie zaryzykuje zniszczenia Paryża bo Rosja zajęła jakieś bagna i lasy na wschodzie Polski czyt. Przesmyk Suwalski
ad. 2 za to ty i twoje zielone ćwoki z rządu mają? podaj mi wasz przepis na dalszy rozwój Polski?, produkcja nie opłacalna, kapitał ucieka, przemysł w likwidacji, jeszcze niech ten baran rolnictwo zniszczy, eksportem syfu z mercosuru i może się do Ursuli odmeldować "zadnie wykonałem" co wy tu chcecie w tej zdychającej Europie produkować i eksportować na zewnątrz, wizji brak a po tym co zobaczył Mertz w Chinach doskonale wie że Europa z eksportera dóbr stała się ich odbiorcą i na dużą skalę nic konkurencyjnego nie jest w stanie wyprodukować, wasza wizja Europy to starzy ludzie siedzący w zimnych chałupach, puszczający bąki aby napędzać wiatraki zielonych idiotów
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź