dawidoxx 974 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 9 minut temu, sniper76 napisał(a): Zaczynają powoli Nas przyzwyczajać do malowanych To jeszcze ujdzie Niedługo w BF 2
galakty 3 312 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Takie siny są ok ale jako chwilowe wydarzenie. Idą święta i mamy czapkę mikołaja? Luz, można chwilę pograć. Jak zostanie na stałe to klops, wypadam z grania
Strilok 342 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 3 minuty temu, Dominix napisał(a): a tego jednak nie ma? przejrzałem ustawienia i tego nie widzę. Widocznie usunęli tą opcję.
Reddzik 2 762 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Pewnie po to by wku.. graczy kolorowymi skórkami
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 10 minut temu, Reddzik napisał(a): Pewnie po to by wku.. graczy kolorowymi skórkami Jakie kolorowe, to określają jako GOLDEN SKINS 1
Oldman 464 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października tak z ręką na sercu ilu z was tego uzywa
oldfashioned 459 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 'prawie nikt o tym nie wie' filmy o tym byly w weekend po premierze tak, uzywam, mam cale 15 killi na snajperkach Nie ma chyba online w tym momencie streamera ktory gra w ta gierke lepiej 'skillowo': Edytowane 23 Października przez oldfashioned
Phoenix. 4 713 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października #BF6 "Okładka sezonu 1 do Battlefield 6 zdaje się zapowiadać nadchodzący tryb Battle Royale na dwa sposoby: 1. Tło przedstawia Los Angeles, ale nie jest to mapa Eastwood — wiemy, że LA jest miejscem akcji mapy Battle Royale. 2. Helikoptery Chinook widoczne w tle nie są używane w trybie multiplayer, a jedynie w Battle Royale."
galakty 3 312 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 37 minut temu, oldfashioned napisał(a): 'prawie nikt o tym nie wie' Przecież to się odblokowuje chwilę moment Nie używam bo dobry snajper wali od razu, jak używa dalmierza to zaraz dostanie bombę od innego snajpera i tyle. Hahaha strącanie helek pociskiem kierowanym z czołgu to mega frajda I nie mówię o tym automatycznym tylko ręcznie kierowanym. Edytowane 23 Października przez galakty 1 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Tak parę moich ostatnich meczów mniej więcej wygadało 1 1
caleb59 1 621 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Również mam odruch wymiotny jak ładuje mi się ta mapa, jakoś dziwnym trafem często na nią wpadam.
Reddzik 2 762 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Ja prld. strzelam nagle jednym pociskiem, myślę co jest, przecież jest auto, po chwili nadal i dopiero zmienia mi się na 1, co za bugi w tej grze, wczoraj tego nie było. Najlepsze atakuję punkt, strzelam... ta postrzelam padam, ile razy padłem od tego, że zamiast auto mam jedno-strzałowca?
Kadajo 7 406 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Zaraz, zaraz. Czy ty nie zwróciłeś gry ? 1 1
skypan 1 752 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Pozostała mu pamięć mięśniowa 5
SylwesterI. 865 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października A ja właśnie pograłem z klanem i było mega fajno
Sheenek 330 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Lol, wyglada ze wystarczy dobrze grac zeby raportowali cie🤣 Takiego bezmyslnego steku grozb o bana jeszcze nie mialem, co najlepsze mialem raptem 18 fragow w death machu. Skad sie tacy popaprancy biora
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Możliwe, że to sfrustrowani panowie z tej drugiej gry. :E Spoiler Edytowane 23 Października przez Vulc
Strilok 342 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Haha. Jak mnie bawią gracze co to biorą helkę i po 30 sekundach rozbijają się bo wlatują w sam kocioł, gdzie stoją ludzie z igłami. Do tego dwa czołgi i soflam Jak mu napiszesz na chat "Dlaczego marnujesz respawn pojazdu co chwilę się rozbijając?" to wielkie oburzenie u niego. Jeden nawet życzył ma raka. A tak naprawdę większość społeczności BF-a to rak. Wiem nie jest to żadna nowość. Nie mniej jednak w poprzednich odsłonach aż takiego chamstwa nie widziałem. Edytowane 23 Października przez Strilok
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października To też może być ekipa z tej drugiej gry. Generalnie na to nie ma rady, to jest najpopularniejszy Battlefield od lat, w zasadzie chyba w historii. Można tu spotkać dosłownie każdy rodzaj wariatów. Od oferujących czynności seksualne, po zainteresowanych twoją matką czy klasycznych frustratów "u fuckin donkey". A że ludzie się pchają w heli? Każdy chce trochę polatać. Ja w sumie też bym polatał, ale jestem kompletnym, lotniczym inwalidą. Mogę co najwyżej ekipę Black Hawkiem podwieźć.
Marvf 67 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października @userKAMILpodziel się przepisem na sukces, bo z początku pomyślałem że jak już ogarnąłem myśliwce to będzie możliwie najłatwiejsza opcja do zrobienia 50 zabójstw ale kiedy ściąga cię bradley z końca respa pociskiem który ignoruje flary to odpuściłem zabawę
userKAMIL 856 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Nie mam tu żadnej recepty. Ze znajomkiem cisnęliśmy ile fabryka dała i w końcu się udało. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź