Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

'prawie nikt o tym nie wie'

filmy o tym byly w weekend po premierze ;)
tak, uzywam, mam cale 15 killi na snajperkach 

Nie ma chyba online w tym momencie streamera ktory gra w ta gierke lepiej 'skillowo':

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano

#BF6

"Okładka sezonu 1 do Battlefield 6 zdaje się zapowiadać nadchodzący tryb Battle Royale na dwa sposoby:

1. Tło przedstawia Los Angeles, ale nie jest to mapa Eastwood — wiemy, że LA jest miejscem akcji mapy Battle Royale.

2. Helikoptery Chinook widoczne w tle nie są używane w trybie multiplayer, a jedynie w Battle Royale."

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, oldfashioned napisał(a):

'prawie nikt o tym nie wie'

Przecież to się odblokowuje chwilę moment :E 

Nie używam bo dobry snajper wali od razu, jak używa dalmierza to zaraz dostanie bombę od innego snajpera i tyle. 

Hahaha strącanie helek pociskiem kierowanym z czołgu to mega frajda :E I nie mówię o tym automatycznym tylko ręcznie kierowanym. 

image.png

Edytowane przez galakty
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ja prld. strzelam nagle jednym pociskiem, myślę co jest, przecież jest auto, po chwili nadal i dopiero zmienia mi się na 1, co za bugi w tej grze, wczoraj tego nie było. Najlepsze atakuję punkt, strzelam... ta postrzelam padam, ile razy padłem od tego, że zamiast auto mam jedno-strzałowca? :kupa:

Opublikowano (edytowane)

Haha. Jak mnie bawią gracze co to biorą helkę i po 30 sekundach rozbijają się bo wlatują w sam kocioł, gdzie stoją ludzie z igłami. Do tego dwa czołgi i soflam :P Jak mu napiszesz na chat "Dlaczego marnujesz respawn pojazdu co chwilę się rozbijając?" to wielkie oburzenie u niego. Jeden nawet życzył ma raka. A tak naprawdę większość społeczności BF-a to rak. Wiem nie jest to żadna nowość. Nie mniej jednak w poprzednich odsłonach aż takiego chamstwa nie widziałem. 

Edytowane przez Strilok
Opublikowano

To też może być ekipa z tej drugiej gry. :E Generalnie na to nie ma rady, to jest najpopularniejszy Battlefield od lat, w zasadzie chyba w historii. Można tu spotkać dosłownie każdy rodzaj wariatów. Od oferujących czynności seksualne, po zainteresowanych twoją matką czy klasycznych frustratów "u fuckin donkey". A że ludzie się pchają w heli? Każdy chce trochę polatać. Ja w sumie też bym polatał, ale jestem kompletnym, lotniczym inwalidą. Mogę co najwyżej ekipę Black Hawkiem podwieźć. 

Opublikowano

@userKAMILpodziel się przepisem na sukces, bo z początku pomyślałem że jak już ogarnąłem myśliwce to będzie możliwie najłatwiejsza opcja do zrobienia 50 zabójstw ale kiedy ściąga cię bradley z końca respa pociskiem który ignoruje  flary to odpuściłem zabawę