Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Pamiętaj że karma wraca ;) 

Przecież to marny prowokatorek, napisze wszystko byleby tylko odwrotnie jak większość tu myśli :)

2 minuty temu, galakty napisał(a):

Nie no BF5 wyżej od BF3? Litości

BFy miały debiut na steamie jakoś zbiorczo i to całkiem niedawno - wydaje mi się, że było to jakoś już po premierze 2042.

Prawdopodobnie wtedy mało kto już w trójkę grał.

Opublikowano (edytowane)

Jeden z najgorszych Battleroyale w jakie grałem, tryb bardzie przypomina team deathmatch: szybkie odrodzenia =  brak ciężaru śmierci, bieganina bez konsekwencji, powolnie lecąca amunicja przy tych odległościach sprawia że ma się uczucie strzelania plazmą, lub blasterami ze star wars. Karabiny z odległości 200m już są nieefektywne. 

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano (edytowane)

Przed Update do S1 było lepiej. Teraz więcej gliczy graficznych związanych z DLSS. Więcej graczy na mapach podskakuje jak na księżycu, więcej zawieszonych elementów w przestrzeni - miny, wieżyczki czołgów. U mnie najbardziej wkuuu.... bug graficzny powodujący, po pojawieniu się komunikatów na hudzie, glicz graficzny - pasek na 1 /3 ekranu z artefaktami z DLSS w miejsce komunikatu. Obecnie, moim zdaniem, jest więcej bagów niż na premierę.

Edytowane przez KaszaWspraju
  • Upvote 1
Opublikowano

U mnie DLSS powoduje błędy takiej "mory" jak miałem w becie. Tylko wystopuje on znacznie rzadziej.

No i wydajnosc coś siadła po tym patchu, menu ciśnie GPU jak szalone.

Od czasu do czasu mam tez takie "szalejące" artefakty na tej mini kamerce przed respem, tez to było w becie tyle ze teraz rzadziej to występuje.

• Upvote 2
Opublikowano
7 minut temu, Kadajo napisał(a):

Od czasu do czasu mam tez takie "szalejące" artefakty na tej mini kamerce przed respem, tez to było w becie tyle ze teraz rzadziej to występuje.

Też to czasami się pojawia, ale przed patchem tez się pojawiało.

Wydajność na tym samym poziomie.

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dokładnie :thumbup: siadła produkcja klatek :woot: 

Zerknij w Nvidia Inspector, czy jest włączony rBAR ?? losowo potrafi wyłączyć ;)

Opublikowano
21 minut temu, Kadajo napisał(a):

W becie też tak było :) Po magicznych konfigach w user.cfg (co guano dało) na odpowiednie ustawienie rdzeni i wątków procesora zrobiłem "lock-a" na 90 FPS i spokój :) NIe wiem jaki FPS wyciągasz w samej rozgrywce więc ustaw pod swój FPS. Powinno pomóc. Menu dostaje pierdolca i wykręca jakieś niepotrzebne "ponadmiarowe" fps-y :E

Opublikowano

Nie ma szans w 4K, spadki sa co chwile. Masz do wyboru grac z FG 120 albo bez 60. Na Ultra już chodzi nieźle ale nadal zdarzają się spadki wiec coś tam jeszcze będzie trzeba podciąć.

A może zamiast DLSS włączę FSR i potestuje.

Nie ma co się oszukiwać, przydałoby się szybsze GPU.

• Upvote 1
Opublikowano

#BF6 #RedSec

Nie wszystkie aktualizacje opisane w patch note pojawiły się w grze np. nadal jest kołysanie się celownika w trakcie ADSu i nadal po sprincie jest błąd rozrzutu.

Dice odpowiada: "Poprawki błędów nie znalazły się w tej aktualizacji — być może nie było to jasno przekazane w poprzednich komunikatach, ale pojawią się w jednej z kolejnych aktualizacji w trakcie Sezonu 1."

Opublikowano
2 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Masz karte powojenna to co sie dziwisz...

Oficjalne wymagania ;)
Ultra (4K, 60fps) or High (1440p, 144fps) 

GPU: NVIDIA GeForce RTX 4080 or AMD Radeon RX 7900 XTX

Operating System: Windows 11 64-bit

CPU: Intel Core i9-12900K or AMD Ryzen 7 7800X3D

Mam wlasnie taki konfig, gram w 2k i mam wszystko na overkill. FG on, dlss quality i śmiga