Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

a topka z kd po kilka tysiecy to stats padding

Widziałem ostatnio na reddicie link do profilu typka, który miał kilkanaście tysięcy fragów i 0 śmierci.

Jak to zrobił?

Otóż gdy pierwszy raz padnie w grze i nie ma szansy na medyka - wychodzi z gry - wtedy nie nalicza mu zgonu.

I tak pewnie kilka tysięcy razy przez jakieś 150h gry.

No cóż, ludzie mają rózne sposoby na życie... :D 

Opublikowano (edytowane)

Przez cały okres developingu był Battlefield Labs. I co to zmieniło? Gra jest jaka jest czyt. gówniana. Znowu zaproszą losowych ludzi do testowania, którzy mają takie pojęcie że wiedzą gdzie myszką kliknąć graj i to by było tyle z testowania ficzerów i jakiegokolwiek raportowania błędów i pomysłów. Ale spoko niech nadal mydlą oczy graczom.

Edytowane przez Strilok
Opublikowano
2 godziny temu, Kabor napisał(a):

Przecież teraz testowali na wszystkich. Wrzucili paczyk na oficjalne serwery i testowaliśmy. Teraz ograniczą liczbę testujących do BF LABS ;-).

Już ja widzę jak to wpłynie realnie na jakość gry. :E WIększość z "testujących" traktuje Labsy jako okno dla nowego contentu przedpremierowego, w dupie tam mają zgłaszanie czegokolwiek. Ludzie są bardzo leniwi jeśli chodzi o błędy w oprogramowaniu/grach, większość po prostu odpala ponownie i udaje, że nic się nie stało.

Opublikowano
22 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Nie spodziewałem się pakietu reklam w BF6. Dali jakieś śmieci z logiem Redbulla do odblokowania :boink:

Chyba zapomniales o identycznych promocjach z Intelem, Razerem, Monster Energy czy retailowcami (akurat nie w Polsce). 
To tylko te ktore pamietam, pewnie chatgpt wyrzuci jeszcze z 10 innych %-)

Opublikowano
2 godziny temu, ghostdog napisał(a):

Nie spodziewałem się pakietu reklam w BF6. Dali jakieś śmieci z logiem Redbulla do odblokowania :boink:

Czyli tak jak przeczuwałem trollowanie graczy trwa w najlepsze. Dali wiadomość o patchu 1.1.2.5 z linkiem do strony, na której nie ma patch notes :D Jaja jak berety. Te firmę nie można traktować poważnie, bo ona nie potrafi zachowywać się poważnie.

• Upvote 2
Opublikowano
18 godzin temu, Strilok napisał(a):

Czyli tak jak przeczuwałem trollowanie graczy trwa w najlepsze. Dali wiadomość o patchu 1.1.2.5 z linkiem do strony, na której nie ma patch notes :D Jaja jak berety. Te firmę nie można traktować poważnie, bo ona nie potrafi zachowywać się poważnie.

Oni sami nie wiedzą co wrzucają(...) Ja od kiedy wbiłem cały karnet bojowy i ten californijski to mam, że ciągle nowe na pomarańczowo po włączeniu gry... Z tym patchem nawet pokusiłem się o podanie poprawnej daty urodzenia przy wejściu, dobry troll z ich strony

Opublikowano

Helikoptery chyba w żadnym BF nie były tak łatwe do strącania. W BFV i 2042 nie zdjąłem łącznie tylu helek czy innym powietrznych maszyn, co tutaj do tej pory, choć w 2042 grałem bardzo mało. Pomaga na pewno to liczne NAMIERZANIE, przez to latają nisko i wchodzą wprost pod RPG. Tutaj na sam koniec meczu mi czwóreczka straceńców wpadła 😎

Opublikowano
1 godzinę temu, Sawyer1916 napisał(a):

Helikoptery chyba w żadnym BF nie były tak łatwe do strącania.

Jak ktoś nie umi latać to tak jest. Mam prawie 40h nalatane w ty BF-ie i tylko 2 razy mnie ktoś zdjąć z rpg. Tylko ja latam helką szturmowa, a nie transportową z minigunem. Szturmowa jest o wiele bardziej zwrotna ;)

1 godzinę temu, Sawyer1916 napisał(a):

Pomaga na pewno to liczne NAMIERZANIE

Helką trzeba robić naloty i kryć się za wzgórzami, a wielu lata ta o se bo chcę darmowych fragów. Tu trzeba przy każdym nalocie dość dobrze przemyśleć trasę przelotu. Ale dużo osób leci na pałę i są wtedy tego efekty ;)

• Like 1
Opublikowano

Zima nadchodzi do Battlefield 6! Szykujcie się na "Winter Offensive"!

DICE właśnie odkryło karty i zapowiedziało potężną aktualizację społeczności 1.1.3.0, która wyląduje na serwerach już 9 grudnia!

Co nowego przyniesie „Zimowa Ofensywa”? Oto najważniejsze zmiany:

Audio 2.0: Koniec z „cichymi zabójcami”! Twórcy obiecują w końcu naprawić kroki i poprawić pozycjonowanie dźwięku.

Netcode i Hit Reg: Poprawki w rejestracji trafień i trajektorii pocisków – Wasze strzały mają wreszcie wchodzić tak, jak powinny.

Balans Trybów: Duże zmiany w Rush i Breakthrough, żeby ułatwić życie atakującym (mniej kampienia, lepszy flow!).

Nowa zawartość: Event „Ice Lock”, zimowa wersja mapy Empire State i... czekan do wspinaczki jako nowa broń biała!

Wygląda na to, że twórcy wzięli sobie do serca nasze narzekania na techniczną stronę gry. Dacie im jeszcze jedną szansę? Widzimy się na ośnieżonym froncie?

Pełne info znajdziecie tutaj:

https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-community-update-incoming-winter-offensive