Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Odinstalowuje to gówno w to się nie da grać. Na Rushu bronicy nie mają szans... ADHD wjechało na pełnej kurwie.

Przeciętny spoceniec BF6 podczas ładowania mapy.

119108.gif

• Haha 1
Opublikowano

Wyobraźcie sobie metro tylko cala mapa jest jednym wielkim clusterfuckiem.

Rez, biegniesz, zabijasz gniesz, rez, gniesz, rez, gniesz przejmujesz punkt giniesz, rozbrajasz ładunek giniesz, wszytko wokoło wybucha nie ma szans nic zrobić.

To nie jest Battlefiled, to jest COD na 16/24 graczy.

• Upvote 1
Opublikowano
18 minut temu, Kadajo napisał(a):

Wyobraźcie sobie metro tylko cala mapa jest jednym wielkim clusterfuckiem.

Rez, biegniesz, zabijasz gniesz, rez, gniesz, rez, gniesz przejmujesz punkt giniesz, rozbrajasz ładunek giniesz, wszytko wokoło wybucha nie ma szans nic zrobić.

To nie jest Battlefiled, to jest COD na 16/24 graczy.

hej, co to clusterfuck? 

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Nie no Szturm na 24 graczy to niepoważne zagranie lol 

Na tak małych mapach? Mnie o dziwo zaczyna się dobrze grać co jest podejrzane samo w sobie. Jakby coś zmienili w TTK czy recoilu broni, nie umiem tego wytłumaczyć ale zdecydowanie idzie mi lepiej co nie zmienia faktu, że nadal śmierdzi CoD.

I teraz tak - obiecują te duże mapy ale dziwnym zbiegiem okoliczności żadnej nie mogli dać graczom w becie. OK - pierwszy tydzień to można było kisić się na małych mapach piechotą ale ten tydzień moim zdaniem powinni przeznaczyć na pokazanie tych zapowiadanych większych map pod pojazdy bo to co się obecnie dzieje to się nie klei logiki - po co znowu więcej tego samego?

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie BF to tylko podbój/conquest, innych trybów nawet nie tykam. Rush chyba próbowałem w bf3 jak wychodził jako nowość, ale szybko podziękowałem, tak samo przełamanie. 

No i mogliby dać chociaż tą mapkę z bfa3 z tych większych, choćby na jeden dzień w niedzielę.

Edytowane przez babayaga
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Strilok napisał(a):

Tym trzeba umieć się poruszać i odpowiednio wiedzieć jak uniknąć zagrożenia. Ale jak widzę typa co bierze czołg i ładuję na środek punktu C w kairze i za chwilkę ginie to nie mam pytań. 

No ale jak zaczynasz grać, to pierwsze co powinieneś robić to nauczyć się grać pojazdami.

3 godziny temu, Strilok napisał(a):

Ostatnio też miałem sytuację że jakiś random wlazł mi do czołgu na strzelca. Dostałem kilka strzałów od wroga z rpg to się wycofałem i zacząłem naprawiać czołg. Po czym strzelec przesiadł się na stanowisko kierującego i odjechał, ginąć 3 sekundy później. Debili jak widać nie brakuje

hehehe, klasyyka :lol2:

Takie coś jest wbudowane w Batla. Przynajmniej raz na 1-5 godzin grania się zdarzy wkurzyć taką sytuacją. Było, jest i będzie.

A może być jeszcze gorzej, o:

Spoiler

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że caspian był w becie. Nie od razu ale był. Pamiętam, że sporo bugów było na początku.

edit: nie pamiętam nawet że to zamknięta beta była. Sporo godzin przegrałem, a w metro nie grywałem bo mi się totalnie nie podobało. Gorsza mapa niż te obecne w becie bf6 imo.

Edytowane przez babayaga
Opublikowano

No to nowe 3 wyzwania zrobione. Jeśli chodzi o mnie to szturm gra mi się ok, po stronie atakujących oczywiście. Ogólne moje wrażenia są lepsze niż tydzień temu, nie wiem czy coś grzebali w balansach czy nie ale zdecydowanie teraz można powalczyć - przecież przez tydzień nie grając nagle mi się skill nie polepszył magicznie, coś musieli po cichu zmienić. :E