Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ teleport mi się w głowie załączył jak zobaczyłem gameplay z BF 1942 z kilku postów wyżej.

Spoiler

Pierwszy stały internet, pierwsza strzelanka online. Nie, nie grałem wcześniej w żadnego Dooma ani Quake'a. Nie dla psa kiełbasa, nie dla zadupia dostępne interenty.

Aż w 2003 Tepsa dała miesiąc testowania Neostrady za darmo. Jak wziąłem te Neo na ten próbmy miesiąc, tak zostało przez ponad dekadę. Głównie przez to, że BF 1942 po prostu zamiatał. Widziałem tą grę wcześniej. Brat lubi czołgi to grał, choć ja nie widziałem sensu, skoro nie ma żadnych misji tylko się z botami walczy. No i chodziło to słabo. Ale do czasu podpięcia netu poleciał upgrade kompa a do tego ja "trochę" więcej wiedziałem na temat ustawień gry, więc chodziło to bardzo dobrze. 
Pierwszego razu gdy znalazłem się na polu bitwy z kilkudziesięcioma graczami na raz, nie zapomnę nigdy. 

Fala nostalgii niemal mnie zmyła z fotela. Ivo Jima.. ależ się tam godzin spędziło w tej i nie tylko tej części batla. 

Opublikowano (edytowane)

To jest raczej oczywiste, że nie, przy dzisiejszym poziomie cenzury. Od BF1 praktycznie w ogóle nie było ostrych tekstów, a to co miał BF4 i BFH już było odrobinę utemperowane względem BF3.

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano

ma ktoś jakieś info czy można już zrobić preload na open bete? czy będzie to na Steam, czy na EA? 

swoją drogą typ z pracy mówi, że będzie grał- ja odpowiadam, że nie będziesz bo nie będzie tego w Gej Passie - bo on gra a gry ale nie kupuje, tylko gejpasuje- to on mi mówi, że będzie a ja mówię, że tego nie będzie przecież w GP bo to jest gra EA, nie wydaje mi się aby nowe gry nie od MS lądowały prosto w GP, mam racje? 

Opublikowano

Preload jest od 4go, a granie w dniach 7-8. 

Co do BF4 dawno nie grałem, zainstaluję, jestem ciekaw jak to się kiedyś grało bo zapomniałem:E Choć wystarczy mi BF2042 i portal bo nie jest tak źle ale trzeba sprawdzić, od czasu do czasu się pyknie. 

Wywaliłem Deltę Force, nie wiem co tam się dzieje, ale co głowę wychylę to dostaję w czajnik nie wiadomo skąd, albo jeden strzał jakbym grał na hardcorze, to już wolę pograć w BF:hihot:

Opublikowano (edytowane)

od 4 jest, wystarczy przejrzec 2-3 strony wstecz ;)

w GPU nie bedzie na premiere, ale moze kiedys pozniej? kto wie ale raczej nie szybko jesli sie dobrze sprzeda, ale bedzie w EA Play Pro od premiery.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano

BF4
Da się edytować przed wejściem do gry klasę i bronie/gadżety jakie chcemy? Nie pamiętam w ogóle, chyba była jakaś przeglądarka?  

Serwerów jest kilka, które mają po maks i kolejki, ale reszta pustych. 

Opublikowano (edytowane)

DICE o skinach w #Battlefield6 – „Realizm przede wszystkim” 🎮

Twórcy z Battlefield Studios podzielają wizję Davida Sirlanda dotyczącą wyglądu skórek w #Battlefield6. EA stawia na autentyczność i realizm, nawiązując do klimatu BF3 i BF4.

W wywiadzie dla DBLTAP, Shashank Uchil (DICE Design Director) powiedział:
„To musi być zakorzenione w realiach. BF3 i BF4 to byli żołnierze, na ziemi. Tak ma wyglądać Battlefield 6. Nie potrzebujemy Nicki Minaj, trzymajmy się realizmu.”

Podobnego zdania jest Alexia Christofi (DICE Producer) w rozmowie z Comicbook:
„Chcemy, by skiny pozwalały się wyróżnić i były fajne, ale muszą pasować do estetyki gry. To musi być autentyczne dla franczyzy.”

David Sirland (Lead Producer) podkreślił również wagę unikalnego wyglądu klas postaci, by uniknąć chaosu:
„Wygląd to część tożsamości klasy. Mamy specjalne identyfikatory – np. snajper (Recon) ma trzy anteny na ramieniu i ghillie, które nie pojawiają się u innych klas. To musi pasować do świata gry i przypominać BF3 i BF4.”

📖 Więcej przeczytasz w artykułach:

https://www.dbltap.com/news/battlefield-6-will-avoid-goofy-crossover-skins

https://comicbook.com/gaming/news/battlefield-6-skins-cosmetics/

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)

Też dostałem emaila z powiadomieniem o dostępie do testów, teraz chociaż wiem, że klucz nie poszedł na marne kiedy sypało errorami serwera wczoraj.

Tak na marginesie - Battlefield 4 działa normalnie i można śmiało grać - fakt - serwerów jest nie co mniej, mam na myśli takich ogrywanych i kolejki też są ale spokojnie idzie tam wejść i pograć bez długiego czekania.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
4 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Też dostałem emaila z powiadomieniem o dostępnie do testów, teraz chociaż wiem, że klucz nie poszedł na marne kiedy sypało errorami serwera wczoraj.

Ja nic na maila nie dostałem... :(