-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez babayaga · Opublikowano
No mat na oledzie wygląda sporo gorzej niż na IPS. Ja po roku użytkowania trochę się przyzwyczaiłem, ale ziarno widzę zawsze. Czy to kolor, szarość, biały - cały czas wrażenie jakby ekran był brudny. Kolejny monitor oled będzie na pewno glossy. TV oled mam glossy i jest bajka. -
Przez CajraX · Opublikowano
@Lameismyname nie będę się bawił w rysunki, ale doprecyzuję, że ładnie mi się zretencjonowały białe tła kart do gry, która jest ścigana przez nasze wspaniałe państwo. Podkreślam, że stało to się po jednej kilku godzinnej sesji, po impulsyjnej zmianie firmwaru na F07. Nie ma możliwości, żeby to powoli powstawało wcześniej i bym tego nie zauważył. To powstało w ciągu kilku godzin. Używałem wtedy wysokiej jasności na SDR, ale wczesniej przez wiele miesięcy kompletnie nic się nie działo, a grałem w tą niebezpieczną grę zawsze raz w tygodniu. Wiem jak wygląda typowe wypalenie, bo widzę je u siebie na LG C1, które ma lekko wypalone paski wiadomych stacji. To na monitorze zupełnie inaczej wygląda. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Niech frajerzy pooddają kasę z procentami klubom którym tą kasę pseudomistrzostwami pozabierali i niech na zawsze ta wydmuszka zdechnie. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Najnowsza wersja przynajmniej w RHI yyyy teraz tak patrzę że miałem złe biblioteki wybrane (50xx) a jakimś cudem działa na 40xx The more you disable, the more FPS nad resolution you save -
Przez CoTyTo · Opublikowano
Tak dokładnie to, chociaż jak mówie, w 90% tego nie zauważam, ale no jak już widać to smutno. O dokładnie to. Nigdy nie pomyślałem nawet o ukrywaniu pasku w windowsie, teraz zacząłem to robić i kolejna niby mała rzecz, która irytuje - po pierwsze wygodne było widzieć zawsze godzinę, po drugie w niektórych miejscach pasek się buguje. I jest sporo takich małych rzeczy, które jak pododajesz to powoduje to takie drobne frustracje, coś o czym przy monitorze IPS nawet bym nie pomyślał - działa zawsze tak samo, wygląda zawsze tak samo, przecieram go czymkolwiek, nie ma jakiegoś czyszczenia po którym obraz może wyglądać lepiej/gorzej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi