Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Między innymi, bo głównie dlatego że podoba mi się z wyglądu.

Nie jest padaką, jest ciche 

👍

Myślałem też nad liquid freezer III ale tam jakiś dziwnie się pompkę przykręca. Gość na filmiku się wkurzał to co dopiero ja bym miał. xD

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Weż też po uwagę to, że ALF III, z uwagi na taką a nie inną pompkę, ma montowane węże od dołu. Niby nic - ale zwróć uwagę, że większość płyt głównych ma dysk M.2 nad slotem PCIE - a pod gniazdem CPU. Jak będziesz miał szybki dysk, np. PCIE4.0 czy PCIE5.0 i będzie na nim spory radiator - to może być problem z założeniem blokopomki od aio. Sam założyłem dość wysokie radiatory na 2 dyski M.2 i wiem, że ALF III nie zamontuje. ALF II tak, ale ALF III niestety nie.

Opublikowano
7 godzin temu, Send1N napisał(a):

Jak ktoś walczy o każde pół decybela :E to navis nie wygra z PL2 xD 

Ogólnie nie spodziewałem się, że ID-Cooling FROZN A620 PRO SE zastąpi AIO całkowicie.

i5 14600k AIO 360
image.png.52afa54c5ba15725cd3166c71c88c400.thumb.png.d96e23e05a791cd11f697ab776dd3c9f.png

265K Frozn a620
265k.jpg.7ce77396027dc58208ce3103c5d5e11a.thumb.jpg.509f713af7ca96fc0bd5b7e293e5f49c.jpg

Oba chłodzenia cichuutkie (na frozn wentyle P12)

• Upvote 1
Opublikowano
14 godzin temu, j4z napisał(a):

Myślałem też nad liquid freezer III ale tam jakiś dziwnie się pompkę przykręca. Gość na filmiku się wkurzał to co dopiero ja bym miał. xD

ALF'a i tak byś nie wsadził do swojej budy na górę z fabrycznymi wentylatorami ;) musiałbyś zmieniać na jakieś slimy.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

W przypadku niektórych płyt wejdzie z fabrycznymi wentylatorami na top w 5000D ale to jest na żyletki dosłownie, zależy od radiatora na sekcji zasilania mobo, czasem trzeba dokupować slimy ;) 

Edytowane przez Send1N