ODIN85 3 500 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Godzinę temu, MrKetiw napisał(a): Japonia, ciary mam 😍 Skończy się jak AC Shadows Każdy chciał a jak wyjdzie to nic nowego poza mapą nie będzie.
MrKetiw 128 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Skończy się jak AC Shadows Każdy chciał a jak wyjdzie to nic nowego poza mapą nie będzie. Na to właśnie liczę że tylko będzie nowa mapa.
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września (edytowane) 26 minut temu, ODIN85 napisał(a): Skończy się jak AC Shadows Każdy chciał a jak wyjdzie to nic nowego poza mapą nie będzie. No ale czego byście chcieli? Poza nową mapą, autami i może jakimś usprawnieniem modelu jazdy - w końcu to gra wyścigowa, nie RPG. Edit: Ze strony Xboxa: "Chociaż na razie nie zdradzamy zbyt wielu szczegółów, jesteśmy podekscytowani, że możemy pokazać fanom prawdziwe bogactwo piękna - zarówno naturalnego, jak i miejskiego - jakie ma do zaoferowania Japonia” - wyjaśnia Arceta. "Od neonowych świateł i strzelistych budynków Tokio - jednego z naszych najbardziej szczegółowych i złożonych środowisk w historii - po spokój i naturalne piękno japońskich terenów wiejskich i górskich, uważamy, że gracze będą zachwyceni otwartym światem Japonii, który stworzyliśmy. "I choć niekoniecznie staramy się odtworzyć Japonię i jej krajobrazy jeden do jednego, naszym celem zawsze było uchwycenie wyjątkowej kulturowej esencji kraju i zaprezentowanie jej w możliwie najbardziej ‘horizonowy’ sposób.” https://news.xbox.com/en-us/2025/09/25/forza-horizon-6-japan-setting-2026/ Cool, będzie Tokio! FH4 chyba nawet Londynu nie miała, jeśli dobrze pamiętam. Edytowane 25 Września przez Jaycob
some1 536 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 37 minut temu, ODIN85 napisał(a): Skończy się jak AC Shadows Znaczy, że będzie trzeba jeździć czarnym samochodem? 16 minut temu, Jaycob napisał(a): Cool, będzie Tokio! FH4 chyba nawet Londynu nie miała, jeśli dobrze pamiętam. Było coś w stylu Edynburga, cała mapa stylizowana na szkockie rejony. Ogólnie te mapy przecież nie przedstawiają realnego świata, tylko coś inspirowane danym krajem. Edytowane 25 Września przez some1
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września Nie wiem, nie wnikałem za bardzo, ale i tak fajnie byłoby pojeździć między drapaczami i neonami Tokio. 4 minuty temu, some1 napisał(a): Znaczy, że będzie trzeba jeździć czarnym samochodem? Było coś w stylu Edynburga, cała mapa stylizowana na szkockie rejony. Ogólnie te mapy przecież nie przedstawiają realnego świata, tylko coś inspirowane danym krajem.
samsung70 210 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września FH4 gralem trochę, FH5 wcale, FH6 stestuję
Dominix 403 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września bedzie w GP to sie pogra i zobaczy za grosze. 4 byla nawet ok, 5 tylko troche gralem, zobaczymy 6.
lukadd 2 901 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 2026 to będzie ~5 lat od wydania poprzedniej części Od 1 do 4 części FH wychodziły co ~2 lata, FH5 po ~3 latach od wydania FH4 weszła na rynek. Zobaczymy co zmajstrują, sam silnik już wymagał gruntownej przebudowy, więc liczę, że nie przespali tego czasu Edytowane 25 Września przez lukadd
Dominix 403 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Ale to dalej na obecne konsole więc tam za dużo to fajerwerków nie dodadzą.
ODIN85 3 500 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września 39 minut temu, Dominix napisał(a): Ale to dalej na obecne konsole więc tam za dużo to fajerwerków nie dodadzą. Ale to ma być na Ps5 Pro więc mogą.
Kabor 459 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 17 godzin temu, Jaycob napisał(a): No ale czego byście chcieli? Poza nową mapą, autami i może jakimś usprawnieniem modelu jazdy - w końcu to gra wyścigowa, nie RPG. Ja bym chciał fajnej kariery w której zaczyna się od słabszych aut i pnie się stopniowo w górę. Nie jak teraz, że samochody sypią się jak łupież za kołnierz. 2
Godlike 880 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 18 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Japonia bez murzyna? Słabo Sobie auto pomalujesz i okleisz podobiznami, albo czarnego jak smoła awatara wybierzesz
KamcioGF 67 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Generalnie plusem jest, że przy tytule jest numerek bo raczej nie będą próbowali wciskać pustej gry, którą niby później będą wypełniać zawartością, znaczy będą ale będzie pewnie na tyle zajęcia od początku co przy poprzednich horizonach. No i można się spodziewać, że to nie będzie gra planowana na 10+ lat.
galakty 3 305 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 19 godzin temu, Jaycob napisał(a): w końcu to gra wyścigowa, nie RPG Noooo po ostatnim Horizon to nie wiem czy nie bliżej do RPG
AlienT 2 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Bajka Bajka z tokyto na fuji. W niedziele lece do Japoni a w Toyko biore auto na Fuji i do Nikko. widoki beda nie ziemskie. bede mial przessmak tego co bedzie w grze. tylko jak do 2026 tu wytrzymac 3 minuty temu, AlienT napisał(a): . bede mial przessmak tego co bedzie w grze. Czlowiekowi juz na łeb padlo jak to przeczytalem co napisalem. powinno byc odwrotnie 34 minuty temu, AlienT napisał(a): . bede mial przessmak tego co bedzie w grze. Czlowiekowi juz na łeb padlo jak to przeczytalem co napisalem. powinno byc odwrotnie Wzuce wam screenshota z reala z tego miejsca
tekkno 27 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) 4 godziny temu, Kabor napisał(a): Ja bym chciał fajnej kariery w której zaczyna się od słabszych aut i pnie się stopniowo w górę. Nie jak teraz, że samochody sypią się jak łupież za kołnierz. No to zapomnij. Tak miało być w Forza Motorsport 2023 i za to odbył się internetowy lincz nad T10. Musieli dać wszystko natychmiast. Ulegli ... polegli. Ja to bym z kolei chętnie zobaczył lepszy model jazdy, zbliżony do FM8. Część załogi FM8 poszła wspierać Horizona. Ale raczej również ... zapomnę. Edytowane 26 Września przez tekkno 1
kudlatypawelek 2 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) Ja bym jednak wolał, żeby driftu było jak najmniej, nie umiem prowadzić auta w poślizgu i ten tryb mi zupełnie nie odpowiada niestety. No i żeby w końcu po ulicach zaczęli normalnie krążyć przechodnie jak to było/jest w Unbound i The Crew 1/2. Bez tego miasta wyglądają na zupełnie opuszczone...co mi z tego że raz po raz widać tu i tam jakies animowane scenki gdzie npce zgrupowane za jakimś betonowym murem coś tam "niby robią", to ma się nijak to żyjącego miasta w serii GTA, czy tam CP 2077. Zdaję sobie sprawę, że tu rozchodzi się o kwestie etyczno-moralne, żeby nie wjeżdżać w tłumy, ale przecież to można ograć algorytmem który będzie magicznie przemieszczał tych biednych przechodniów - owszem wygląda to śmiesznie, ale przecież w grze wyścigowej raczej nikt normalny nie będzie z premedytacją pchał się w tłum (mam nadzieję)? Edytowane 26 Września przez kudlatypawelek
Kadajo 7 396 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września To nie ta seria. Tutaj takich rzeczy nigdy nie uświadczysz. Co do driftu to ciężko aby go nie było, drift sam w sobie wywodzi się z Japonii właśnie.
Asag 284 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Ostatnia gra samochodowa jaka mnie naprawdę wessała to był Test Drive Unlimited lata temu. Potem próbowałem różnych tytułów i chyba po prostu gatunek mi się znudził. Miałem kupić FH 5 bo ludzie chwalili ale odpuściłem bo to już lata po premierze było więc chyba skuszę się tym razem na premierę. Chyba że gameplay i kolejne info będą odrzucać od gry.
Godlike 880 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września W dniu 25.09.2025 o 18:08, Phoenix. napisał(a): Scigałka w 30fps I scalowana do 4k z 240p
Phoenix. 4 711 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Forza 5 ma natywne 4k w trybie 30fps.
Rekomendowane odpowiedzi