Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Ty tak serio? :E 

A co złego w trochę lepszym FFB? Nie chodzi mi o fizykę opon itd, tylko żeby to co jest było lepiej czuć na kierownicy. W 5 to się musiałem na kombinować żeby to na kierownicy działało a jak już się dało to było takie meh, nawet by sobie jakąś wolna fura pojeździć po ulicach. 

Nawet jakby przenieśli to co jest w FM do FH by wystarczyło bo to arcade a nie sim. 

Edytowane przez Dominix
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Forza 3 - była dla mnie jedną z najlepszych gier tego typu (z ery po 2010 roku)

Forza 4 - też dobra, ale nie ukończyłem, wynudziła strasznie

Forza 5 - o matko boska, nie miałem ochoty w to grać.

Forza 6 - nie zamierzam instalować.

Ewidentnie problem jest ze mną, nie z Forzami :D Nie dogodzi mi nawet Forza 9, wydaje się, że jestem znudzonym, starym, zgorzkniałym dziadem, którego lepsza grafika i w ogóle "lepsze wszystko" już nie cieszy i nie zadawala :Up_to_s:

Jak ktoś ma teraz 20 lat, grał w forzę 3 jak miał 9 lat (albo w ogóle nie grał, bo do przedszkola chodził) to forza 6 będzie wspaniałym doświadczeniem. Na mnie 40 letniego starca to już tak nie działa, lepiej mi do trumny się szykować, a nie krytykować nowe gry :D :D 

Edytowane przez Liber8
  • Haha 3
  • Sad 1
Opublikowano
5 godzin temu, Liber8 napisał(a):

Forza 3 - była dla mnie jedną z najlepszych gier tego typu (z ery po 2010 roku)

Forza 4 - też dobra, ale nie ukończyłem, wynudziła strasznie

Forza 5 - o matko boska, nie miałem ochoty w to grać.

Forza 6 - nie zamierzam instalować.

Ewidentnie problem jest ze mną, nie z Forzami :D Nie dogodzi mi nawet Forza 9, wydaje się, że jestem znudzonym, starym, zgorzkniałym dziadem, którego lepsza grafika i w ogóle "lepsze wszystko" już nie cieszy i nie zadawala :Up_to_s:

Jak ktoś ma teraz 20 lat, grał w forzę 3 jak miał 9 lat (albo w ogóle nie grał, bo do przedszkola chodził) to forza 6 będzie wspaniałym doświadczeniem. Na mnie 40 letniego starca to już tak nie działa, lepiej mi do trumny się szykować, a nie krytykować nowe gry :D :D 

FH 3 - coś nowego na PC, super grafika, spoko fizyka, wciągała

FH 4 -  trochę lepsza grafika, 4 pory roku, trochę gorsza fizyka

FH5 - trochę lepsza grafika, trochę gorsza fizyka, więcej tego samego co już było od 2 serii, zdobywanie super samochodów co chwilę za nic

Ta gra po prostu ma problem na etapie projektu w zrobieniu przemyślanej, progresywnej, wciągającej kariery. Gracz nie ma żadnej motywacji by zdobywać nowe auta.

Opublikowano (edytowane)

Na pewno kupię ale nie na premierę bo pełna wersja będzie kosztować pewnie ponad 500zł a innych nie opłaca się kupować.

Nie liczę na coś innego i powiew świeżości bo formuła się sprawdza i sprzedaje. Będzie to samo ale na innej mapce. 

Ekipe od forza motosport zwolnili ale horizon jakoś ciągnie.

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano

Forza Motorsport 3 to było coś :)

Już takiego czegoś nigdy nie będzie. Rewolucja w ewolucji. Ten fotorealizm w tamtych czasach to było coś niesamowitego na tak słabym sprzęcie. No i 60 FPS.

Brakowało mi tylko zmiennych warunków pogodowych. Gdyby był deszcz taki jak w DriveClub, to byłaby chyba najbardziej legendarna część.

• Upvote 1
Opublikowano
40 minut temu, Dimazz napisał(a):

mam nadzieję że nie. FH5 miała dla mnie najgorsze dodatki

Dla mnie jeden z najlepszych czyli Rajdy, mega mapa, można sie zachwycać widokami, mam wrażenie że mapa w rajdach jest lepiej dopracowana niż podstawka. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.09.2025 o 13:50, MaxxGroo napisał(a):

Nikt kto lubi samochodowki nie chce grać w NFS przez to, więc w kogo oni celują robiąc takie barachło.

Jedyne NFS w jakie gralem, to NFS Porsche na PSX ;) Te wszystkie potem, to tak jak piszesz, barachlo.

W FH5 mam nagrane ponad 500 godz., gralem od premiery, porzucilem ją dopiero 2tyg. temu. A tak, to caly czas co czwartek siadalem na te dwie godzinki żeby sezonowe wyścigi porobić. Nie gralem w 1 ani 2, bo nigdy nie mialem Xboxa. Zacząlem grać dopiero jak seria zawitala na PC. I dla mnie z 3,4 i 5, to piątka wlaśnie jest najlepsza. Czego można spodziewać się w 6 ? Nie wiem. Pewnie oprócz lokalizacji w Japonii, niewiele się zmieni względem 5 

W dniu 30.09.2025 o 08:30, Kabor napisał(a):

Ciekawe czy jednym z dodatków znowu będzie Hot Wheels. :(

Nie podeszlo mi to w 5, oby nie bylo w 6. Albo Lego w 4, masakra. Tzn. dla dzieci ok, dla starych tetryków...a fuj :E 

W dniu 30.09.2025 o 08:34, Dimazz napisał(a):

mam nadzieję że nie. FH5 miała dla mnie najgorsze dodatki

Rally nie jest takie zle 

A piątka babole ma do dzisiaj :E

Forza Horizon 5 02.09.2025 19_00_53.png

Forza Horizon 5 02.09.2025 19_00_47.png

Edytowane przez maras2574
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Raczej w nowej części Hot Wheelsów nie będą promować :/

"Lurrique Ferrari zmarł po poważnym wypadku podczas niedzielnego pokazu Hot Wheels Epic Show w brazylijskim Beto Carrero World"

https://sportowefakty.wp.pl/moto/1221403/fatalny-blad-podczas-pokazu-lurrique-ferrari-nie-zyje

Pokaż ukrytą zawartość

dziwnie ten wypadek wygląda, czemu taka mała prędkość, taka mała odległość, i gdzie on w ogole poleciał :D