Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez radzio_z · Opublikowano
Ja, gdy w 2018 zmieniałem platformę na AM4, umyślnie wybrałem może i ostatnią płytę która miała jeszcze gniazda PCI, aby móc dalej używać swojego X-Fi Fatal1ty. Jak on gra w porównaniu do dzisiejszych integr? Testów próżno szukać, dźwiękówek nikt już praktycznie nie testuje. Wiadomo że na kompie to nie wiadomo czego się nie słucha, do słuchania muzyki czy filmów to ja mam zestaw w salonie podłączony do TV. Ale w parze z Creative Inspire P5800 X-Fi gra ładnie, czysto, z całą pewnością lepiej niż ALC887 obecny na płycie. Póki będę korzystał z tej płyty, a na wymianę się nie zanosi, to będzie w niej siedział X-Fi . -
Przez leven · Opublikowano
Od wyjścia Blackwell, zawsze chciałem 5080, ale to nie na moją kieszeń 5070ti nie chcę, bo nie. -
Przez Psiak · Opublikowano
Każdy kto ma AMD będzie pisał że NIE, ci co mają NVIDIA to będą pisać że TAK Najgorszy poruszany temat od lat, niczym kłótnia wujków na tle politycznym podczas spotkania w święta Zawsze kończy się ostatecznie argumentem typu fanboy , jeśli nie padło to charakterystyczne słowo w tym temacie to jestem pod wrażeniem -
Przez skypan · Opublikowano
To nawet dla piechoty wydaje się średnie. Były małe i średnie mapy więc dadzą nam kolejną w ten deseń Tak dla odmiany Szkoda na to czasu. -
Przez Pentium D · Opublikowano
@lukadd siedzeniem na pulpicie i w przeglądarce? Ja nie robiłem jakiegoś mocnego i długotrwałego OC aby coś tu zdechło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi