lukadd 3 738 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Każdy kto wie i nie jest w pracy W każdą forze grałem wcześniej i w kilka innych gier od ms też, tyle że chyba na nowozelandzkim czasie te wcześniejsze. Edytowane 14 Maja przez lukadd
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Na twitch już grają pewnie jakiś inny jescze region ustawili
ODIN85 4 866 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 40 minut temu, AlienT napisał(a): ciekawe czy ruszy Czasem się chrzaniło i trzeba było całą grę jeszcze raz pobierać jak odblokowali w pl
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Teraz, lukadd napisał(a): Rozpakowuje No 😉 Jezu to trwa wieki
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) A już Windowsa na hdr przełączylem I kierownicę podłączyłem i czekam jak ta piz.. a terz Edytowane 14 Maja przez AlienT 1
lukadd 3 738 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Chwila prawdy i chciało nowy sterownik gpu, ale odpaliło po zignorowaniu
lukadd 3 738 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Patrzyłem ustawienia, teraz robi shadery i już, zaraz. Działa Edytowane 14 Maja przez lukadd
brainq 70 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Mam wersje na steam czyli u mnie nici ze wczesnym granie musze czekać do 6 rano 1
lukadd 3 738 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Zrobiłem cały wstęp, w Tokio wyścig, już jestem na mapie w wolnej jeździe. I jak na razie podoba się dla mnie Jest klimat Forzy, jest muzyczka, fajnie się śmiga jak na razie. Wizualnie jest więcej detali, czy miasto czy pola lepiej to wygląda jak FH5, nawet nie wiem czy nie ciekawiej jak przeskok z Fh4 na FH5, ale to się zobaczy jak się więcej zwiedzi bo teraz jest to pewnego rodzaju zauroczenie jak przy każdym pierwszym odpaleniu FH Wydajnościowo grałem w 4k natywnie z TAA i detale na extreme bez RT, i lata ~100fps, więc raczej ok. Z RT nie wiem później sprawdzę jak się najeżdżę trochę i naciesze Edytowane 14 Maja przez lukadd 2
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja No ja gram z Rt ale qrna za mało Fps. Chyba wyłącze
CrooV 94 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Bany za to nie lecą ? Też mieszkam w jakiejś karimacie i moge odpalić już, znaczy po rozpakowaniu Edytowane 14 Maja przez CrooV
lukadd 3 738 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) 6 minut temu, AlienT napisał(a): No ja gram z Rt ale qrna za mało Fps. Chyba wyłącze GI RT trochę robi roboty, ale jednak bardzo sporo mocy gpu wymaga. Ja na razie wolę natywa 4k bez RT @CrooV Za strefy czasowe nigdy nie słyszałem, aby ktoś dostał bana. Pewnie musieli by z milion ludu zbanować co teraz gra po przeprowadzce na egzotyczne wyspy Edytowane 14 Maja przez lukadd
CrooV 94 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja W sumie pare lat temu coś tam kupowałem z MS Store'a "będąc" tymczasowo w zimbabwe gdzieś i za tamtą walutę no i żadnego bana też nie wyrwałem więc raczej przejdzie Niech sie odpakuje i po 18:00 sobie sprawdze zobaczymy jak to śmiga, docelowo na TV będe łupać w 4K z tego co widziałem bez RT 9070XT śmiga, ewentualnie zarzuce jakiś low RT i upscallerka jakiego.
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Jak na pierwsze wrażenie jest różnica między 5 a 6. Tutaj jest masa detali i wszystko naprawdę ładnie wygląda. Ale i wymagania są większe. I to sporo większe Mówię o 4k wszytko na Maxa i rt
j4z 1 816 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 8 minut temu, AlienT napisał(a): Jak na pierwsze wrażenie jest różnica między 5 a 6. Tutaj jest masa detali i wszystko naprawdę ładnie wygląda. Ale i wymagania są większe. I to sporo większe Mówię o 4k wszytko na Maxa i rt Jaki DLSS i w ilu klatkach grasz?
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 15 minut temu, Reddzik napisał(a): Nic nowego że na 8GB w 1440p i RT na extreme brakuje vram, szkoda że nie dali 12gb karty jeszcze
lukadd 3 738 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 38 minut temu, AlienT napisał(a): Jak na pierwsze wrażenie jest różnica między 5 a 6. Tutaj jest masa detali i wszystko naprawdę ładnie wygląda. Ale i wymagania są większe. I to sporo większe Mówię o 4k wszytko na Maxa i rt Ta detali jest więcej, dalej to forza i ten silnik, ale widać więcej detali jest przyjemniej. A RT GI sporo mniej obciąża na średnim nastawie niż wysokim, ale ogólnie RT ma i tak nie za specjalny zasięg więc przy szybkiej jeździe jest to średnio potrzebne.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź