Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Teraz, MarcoSimone napisał(a): Czy ktoś wie czy na premierę FH6 bedzie ta gra w podstawowym gamepass? bo jakoś nie mogę się dopatrzeć Chyba tylko Ultimate sie lapie na nowe gry na premiere.
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Bo nieco cebula mi w kieszeń zagląda jak mam wydać 300 zł za podstawkę gry Co innego kolejny zbedny blok na CPU
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja To zalezy ile w taka gre grasz Ale 200zl juz lepiej brzmi Ja bym w zyciu nie kupil abo za 90zl na msc widzac ze za 200zl masz gre na nieokreslony czas 2
Art385 491 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Na Winda stor jest za 200 ziko podstawka. No chyba, że chcesz łykać bezpośrednio na steam. Co śmieszne jedyny kluczyk z kluczykowni na steama jest drożej niż na samym steamie Łapy mnie nie możebnie świerzbią aby wziąć premiumkę na windows store za 350 ziko ale nie muszę mieć silną wolę. Teraz, AlienT napisał(a): Ja, dałem 285 zł za premium Gdzie?
AlienT 40 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) G2a I ten kod znizkowy od Kaufland Edytowane 14 Maja przez AlienT
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 21 minut temu, Art385 napisał(a): Na Winda stor jest za 200 ziko podstawka. No chyba, że chcesz łykać bezpośrednio na steam. Co śmieszne jedyny kluczyk z kluczykowni na steama jest drożej niż na samym steamie Łapy mnie nie możebnie świerzbią aby wziąć premiumkę na windows store za 350 ziko ale nie muszę mieć silną wolę. Gdzie? Jakim cudem? Mi wyświetla najtańszą opcję za 299 zł. Standard. Premium 519 zł.
Kadajo 9 968 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 43 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Dziwne zeby ta gra miala wymagania jak te lokacje wygladaja juz bidnie, a miasta wygladaja puste makiety z uboga geometria No taki trochę pastgen ale chociaż mi RTX nie zdechnie, kupiłem a co mi tam 5 minut temu, MarcoSimone napisał(a): Jakim cudem? Mi wyświetla najtańszą opcję za 299 zł. Standard. Premium 519 zł. https://gg.deals/pack/forza-horizon-6-premium-edition/ 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Ma ta gra swoje momenty i nie mozna tego odmowic ale jak spojrzalem na to co jest w miescie to o boze Druga sprawa to sa wyscigi wiec zdaje sobie sprawe ze to nie bedzie wygladac jak w grze AAA no ale mogliby sie bardziej postarac W koncu od czegos sa te rtxy
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) To jest ścigałka i jak na ścigałkę wygląda świetnie. W ruchu wszystko się spina. Zresztą sami zobaczycie jak odpalicie na swoich oledach z HDR. Oczywiście pewnie mogli by napakować w mieście pierdylion drobnych detali, dodać PT itd. Ale było by 20fps w natywie na 5090 No nie tędy droga, nie w ścigałce @MarcoSimone Z tego co wcześniej patrzyłem gra ma być w tańszym pass PC. Można też kupić klucz tańszy na jakimś np. cdkeys(loaded) itp. Edytowane 14 Maja przez lukadd 1 1
Zdzichon 89 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Na materiale od DF Tokio wygląda ładniej w Gran Tourismo. 1
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja No, ale tam nie masz otwartego miasta, tutaj masz całkiem duże otwarte miasto i po wszystkich uliczkach możesz gdzie chcesz śmigać. Tokio najlepiej się w nocy prezentuje z HDR z tymi wszystkimi neonami. Może ruch mógłby być trochę większy, no, ale z drugiej strony utrudniało by to gazowanie więc jest jak jest
DżonyBi 2 228 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): W RT faktycznie 5090 odeszła zdecydowanie ponad przeciętnie, ale bez RT w normalnym trybie coś już nie pykło i ledwie 26% przewagi na 4090 w teście ppc. To już nie ma znaczenia, bo w tym scenariuszu (bez RT) pograsz swobodnie na dużo słabszych kartach. Edytowane 14 Maja przez DżonyBi
Kadajo 9 968 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Kto tam już gra to niech zakłada jakiś klub ITH 1
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Dobra, na Kinguin podstawke kupiłem z kodem zniżkowym za 182,38 zł. Dzieki Ziomki za pomoc w poszukiwaniach Edit: wybieracie wersję na Kinguin + ten kod MAYLG10. Edytowane 14 Maja przez MarcoSimone 1
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 4 minuty temu, DżonyBi napisał(a): To już nie ma znaczenia, bo w tym scenariuszu (bez RT) pograsz swobodnie na dużo słabszych kartach. Jeśli chcesz grać na wysokim fps bez krojenia rozdziałki przez DLSS czy o zgrozo używać FG to ma i 5090 wtedy niewiele odchodzi jak na nową generację to śmiesznie mało te 26% wręcz Dla tego nie zmieniłem GPU i nie zmienię do kolejnej generacji. 4090 stare, ale jare
Art385 491 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 49 minut temu, AlienT napisał(a): G2a I ten kod znizkowy od Kaufland Kurde kod tylko był do 30 kwietnia do wygenerowania. Nawet appkę zrobiłem ale nie da radę użyć kodziku APP15 na forzie. Cena 329zł za premium a chrzanie poczekam
DżonyBi 2 228 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) @lukadd RTX4090 ma ledwie 26% przewagi nad RX9070XT w teście ppc bez RT. Śmiech na sali. Edytowane 14 Maja przez DżonyBi
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Radki sobie dobrze radzą w tej grze już było pisane. Jeszcze większy śmiech jest z 5090 i 26% vs 4090 w trybie bez RT. Ale co zrobić taka generacja Takie czasy Edytowane 14 Maja przez lukadd
DżonyBi 2 228 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Ja nie mam zamiaru grać bez RT i doceniam te 50% wydajności więcej względem 4090. Dla mnie to możesz grać w full HD. Mam to głęboko w rzyci. Edytowane 14 Maja przez DżonyBi
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @DżonyBi No to spoko, twoje zabawki twój klimat cieszę się z twojej zabawy. Ale jest jak jest. Generacja obecna jest słaba i słabo odskoczyła od poprzedniej, raz kapkę pokaże pazurka innym razem bidnie przędzie z przyrostem. Ja już podczas premiery wyraziłem swoje zdanie o niej i nic się nie zmieniło żadne prztyki mnie do niej nie przekonają Jedyne co mogłoby spowodować zmianę na 5090 to jakby moja 4090 padła wtedy po prostu nie miałbym wyjścia
azgan 1 860 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 9 minut temu, DżonyBi napisał(a): @lukadd RTX4090 ma ledwie 26% przewagi nad RX9070XT w teście ppc bez RT. Śmiech na sali. RX9070XT to jest bardzo dobra karciocha tak jak kiedyś Radeon 9700 Pro jeszcze za czasów ATI 1
lukadd 3 763 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Ta ale też nie równa. W Forzie błyska na pewno. 1
sideband 3 101 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 2 minuty temu, azgan napisał(a): RX9070XT to jest bardzo dobra karciocha tak jak kiedyś Radeon 9700 Pro jeszcze za czasów ATI Kiepskie porównanie 9700/9800 rozjeżdżały FX-y, ale nadal sterowniki to był śmich na sali.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź