Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Winda stor jest za 200 ziko podstawka. No chyba, że chcesz łykać bezpośrednio na steam. Co śmieszne jedyny kluczyk z kluczykowni na steama jest drożej niż na samym steamie xD Łapy mnie nie możebnie świerzbią aby wziąć premiumkę na windows store za 350 ziko ale nie muszę mieć silną wolę. 

Teraz, AlienT napisał(a):

Ja, dałem 285 zł za premium 

Gdzie? 

Opublikowano
21 minut temu, Art385 napisał(a):

Na Winda stor jest za 200 ziko podstawka. No chyba, że chcesz łykać bezpośrednio na steam. Co śmieszne jedyny kluczyk z kluczykowni na steama jest drożej niż na samym steamie xD Łapy mnie nie możebnie świerzbią aby wziąć premiumkę na windows store za 350 ziko ale nie muszę mieć silną wolę. 

Gdzie? 

Jakim cudem? Mi wyświetla najtańszą opcję za 299 zł. Standard. Premium 519 zł.

Opublikowano
43 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Dziwne zeby ta gra miala wymagania jak te lokacje wygladaja juz bidnie, a miasta wygladaja puste makiety z uboga geometria:hihot:

No taki trochę pastgen ale chociaż mi RTX nie zdechnie, kupiłem a co mi tam :)

5 minut temu, MarcoSimone napisał(a):

Jakim cudem? Mi wyświetla najtańszą opcję za 299 zł. Standard. Premium 519 zł.

https://gg.deals/pack/forza-horizon-6-premium-edition/

• Thanks 1
Opublikowano

Ma ta gra swoje momenty i nie mozna tego odmowic ale jak spojrzalem na to co jest w miescie to o boze :red: Druga sprawa to sa wyscigi wiec zdaje sobie sprawe ze to nie bedzie wygladac jak w grze AAA no ale mogliby sie bardziej postarac :D W koncu od czegos sa te rtxy :yuppie:

Opublikowano (edytowane)

To jest ścigałka i jak na ścigałkę wygląda świetnie. W ruchu wszystko się spina. Zresztą sami zobaczycie jak odpalicie na swoich oledach z HDR.

Oczywiście pewnie mogli by napakować w mieście pierdylion drobnych detali, dodać PT itd. Ale było by 20fps w natywie na 5090 :E No nie tędy droga, nie w ścigałce

@MarcoSimone Z tego co wcześniej patrzyłem gra ma być w tańszym pass PC. Można też kupić klucz tańszy na jakimś np. cdkeys(loaded) itp.

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

No, ale tam nie masz otwartego miasta, tutaj masz całkiem duże otwarte miasto i po wszystkich uliczkach możesz gdzie chcesz śmigać. Tokio najlepiej się w nocy prezentuje z HDR z tymi wszystkimi neonami. Może ruch mógłby być trochę większy, no, ale z drugiej strony utrudniało by to gazowanie więc jest jak jest

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, lukadd napisał(a):

W RT faktycznie 5090 odeszła zdecydowanie ponad przeciętnie, ale bez RT w normalnym trybie coś już nie pykło i ledwie 26% przewagi na 4090 w teście ppc.

To już nie ma znaczenia, bo w tym scenariuszu (bez RT) pograsz swobodnie na dużo słabszych kartach. 

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
4 minuty temu, DżonyBi napisał(a):

To już nie ma znaczenia, bo w tym scenariuszu (bez RT) pograsz swobodnie na dużo słabszych kartach. 

Jeśli chcesz grać na wysokim fps bez krojenia rozdziałki przez DLSS czy o zgrozo używać FG to ma i 5090 wtedy niewiele odchodzi jak na nową generację to śmiesznie mało te 26% wręcz :E Dla tego nie zmieniłem GPU i nie zmienię do kolejnej generacji. 4090 stare, ale jare :E 

Opublikowano
49 minut temu, AlienT napisał(a):

G2a 

I ten kod znizkowy od Kaufland 

Kurde kod tylko był do 30 kwietnia do wygenerowania. Nawet appkę zrobiłem ale nie da radę użyć kodziku APP15 na forzie. Cena 329zł za premium a chrzanie poczekam 

Opublikowano (edytowane)

Radki sobie dobrze radzą w tej grze już było pisane. Jeszcze większy śmiech jest z 5090 i 26% vs 4090 w trybie bez RT. Ale co zrobić taka generacja :E Takie czasy :hihot:

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

@DżonyBi No to spoko, twoje zabawki twój klimat cieszę się z twojej zabawy.

Ale jest jak jest. Generacja obecna jest słaba i słabo odskoczyła od poprzedniej, raz kapkę pokaże pazurka innym razem bidnie przędzie z przyrostem. Ja już podczas premiery wyraziłem swoje zdanie o niej i nic się nie zmieniło żadne prztyki mnie do niej nie przekonają :E 

Jedyne co mogłoby spowodować zmianę na 5090 to jakby moja 4090 padła :E wtedy po prostu nie miałbym wyjścia :hihot:

Opublikowano
2 minuty temu, azgan napisał(a):

RX9070XT to jest bardzo dobra karciocha tak jak kiedyś Radeon 9700 Pro jeszcze za czasów ATI

Kiepskie porównanie 9700/9800 rozjeżdżały FX-y, ale nadal sterowniki to był śmich na sali.