Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, lukadd napisał(a):

Ja zwykle kupuję na cdkeys, teraz loaded, nie mają typowej kluczykowni, działają sami niezależnie i nie wciskają żadnych dodatków zbytnio :E Ponad 100 gier kupionych i zawsze 100%, ale na wejściu są po prostu trochę drożsi niż inni.

Jeżeli zmienię kraj rozliczeniowy z USA na Polskę to dorzuca ponad 20% do ceny. Mogą być jakieś problemy jak zostawię kraj jako USA? 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Zdzichon napisał(a):

Spoko, ja nie jestem fanem open worldów

Ale to Ty porównałeś otwarty świat do zamkniętych torów. Chłop tłumaczy Ci, dlaczego tak jest, a Ty na to że nie jesteś fanem otwartych światów. xd

Edytowane przez j4z
  • Upvote 1
Opublikowano

6 minut temu, lukadd napisał(a):

Jeśli gra jest global, na cały świat to nie ma problemu

Nie no gra jest global. Chodzi o ustawienie Kraj płatności. Jeżeli zmienię z USA na EU z 350 robi się ponad 430 a wtedy to się nie opłaca. 

Opublikowano

image.thumb.png.ec7bbc2fe8c438b7840f2ce2d49d1d13.png

Godzinę temu, Asag napisał(a):

Chciałem kupić klucz w Eneba na Premium edycję. Z kodem odjęło parę złotych po czym dowaliło 30 złotych dopłaty jako Service fee. Tam to zawsze tak wygląda? :/

Na końcówce kwietnia była promka i nie dowalali opłaty, wychodziło wtedy 260 zl za wersje Premium.

Zacna cena jak na premierę i cenę wyjściową 520zl

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Asag napisał(a):

Chciałem kupić klucz w Eneba na Premium edycję. Z kodem odjęło parę złotych po czym dowaliło 30 złotych dopłaty jako Service fee. Tam to zawsze tak wygląda? :/

Praktycznie tak 😂. Dlatego śmiech jak ktoś podaje ceny ale bez podatku + innych ukrytych dopłat 😉

Edytowane przez azgan
Opublikowano
Teraz, maras2574 napisał(a):

Od dawna premiery tylko na Ultimate ;)

Kij im w oko. Kupiłem podstawkę i niech się kochają :P

34 minuty temu, maras2574 napisał(a):

Voucher dla dwóch osób do Błękitnej Ostrygi :E

Az mi Akademię Policyjna przypomniałeś i tych dwoch debili :hihot:

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
51 minut temu, j4z napisał(a):

Ale to Ty porównałeś otwarty świat do zamkniętych torów. Chłop tłumaczy Ci, dlaczego tak jest, a Ty na to że nie jesteś fanem otwartych światów. xd

No wiem, i co? Dyskutujemy sobie, przecież wcześniej mu przyznałem rację. xd

• Upvote 1
Opublikowano
18 minut temu, maras2574 napisał(a):

Od dawna premiery tylko na Ultimate ;)

Na konsoli tak. Na PC, PC pass dalej premierowo startują gry, a cena jest ~54zeta/miesiąc. Z tego co ostatnio sprawdzałem Forza się łapie.

Opublikowano

Dobra pora uciekać, jutro wieczorem dopiero i tak będę miał czas.

Wchodzę kompletnie na ślepo, w FH5 nie grałem w ogóle, o FH6 przeczytałem jedynie tyle że ma być w Japonii, nawet nie wiem jakie tryby gry tam są. To się nazywa przemyślany zakup :E

Opublikowano
2 godziny temu, lukadd napisał(a):

Na konsoli tak. Na PC, PC pass dalej premierowo startują gry, a cena jest ~54zeta/miesiąc. Z tego co ostatnio sprawdzałem Forza się łapie.

Na konsoli nie wiem, ale ostatnia gra na premierę którą ograłem w GP, to był Stalker 2 i trzeba było mieć Ultimate 

Opublikowano
9 godzin temu, j4z napisał(a):

Aktualnie historical low jest, ale sklepu nie znam. 

Screenshot_20260514-215656.thumb.png.6118347ed0e97414d2de3d0f4359eed1.png

stronka ładna, apka też spoko ale jakieś usługi protect sklep próbuje dodawać. Jak je odznaczysz to i tak cena za opłaty dodatkowe się nie zmienia. Dla mnie Polaka biedaka żaden kod nie się nie kwalifikuje cena końcowa 348 zł .Walić wszedłem na swoje konto loaded i kupiłem z coinsami za 344 zł i jak zawsze moje doświadczenie przy zakupach w tej kluczykowani było doskonałe. Mogłem przyżydzić 20 zł i wziąć na K4G ale walić taką kasę to wolę na Loaded dorzucić i mieć spokój ducha. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, lukadd napisał(a):

Ja tak w FH5 grałem. Pass się skończył, gierkę usunąłem myśląc, że hehehe save w chmurze albo gdzieś na dysku ja w sztimie. Instaluje po 2 miechach heheh saveów nima. Od tamtej pory jak widzę gejpassa to omijam szerokim łukiem i cena maksymalna dla mnie to 4zł/msc

Kurde bosko sklep windowsa jest skopany error 0X80070490 dla preloada wersji premium. Tak to jest jak się kupuje klucz do sklepu firmy założonej przez złodzieja, pdf a do tego napletkospectyka. 

Z pod biblioteki da radę pobrać wersje zwykłą na szczęście są rozdzielone. Aha reset sklepu oczywiście nie działa ehh Microslopie jaki ty jesteś daremny 

Edytowane przez Art385