Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak widać z FH6 też zaczęło się fantastycznie. Jak się okaże, że pobiorę wersje zwykłą a potem znowu zechce mi pobierać 140GB jako premium, bo coś xD to się na moim łączy co w porywach wyciąga 45mbit potnę. 

• Sad 1
Opublikowano
24 minuty temu, maras2574 napisał(a):

@Art385 No to miałeś mega pecha :( Ja od premiery w 5 grałem w GP (Ultimate), potem fajne ceny się skończyły i grę kupiłem w jakiejś promce, i żadnych problemów, gra śmiga do dziś ;) Ale już chyba pora odinstalować :E

Ja tak samo, wszystko pięknie działało, sejwy w chmurze były i nadal są a FH6 premium pobrała się u mnie bez problemu 😅

• Like 1
Opublikowano

Regres w samochodówkach niesamowity. Kiedyś - najlepsza grafika bo zamkniety świat więc można było dać coś ekstra. Teraz to cienie i oświetlenie utknęły w technologii z 2010r. Wrzucili tylko RT kilka lat temu więc auta i woda błyszczą się jak psu jajca, a poza tym to tyle.

Z filmiku wyżej - FH3 wygląda tylko gorzej ze względu na widocznie nizszą rozdzielczość tekstur. Podkręcić to do współczesnych czasów i różnica między FH3 i FH6 się zaciera prawie do zera.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MrKetiw napisał(a):

Grajcie, testujcie, piszcie w jakim stanie technicznym gra bo chce kupić aleeee nigdy gier na premiere !!

Póki co nikt nie narzeka tutaj ;) Ale też za dużo osób póki co nie gra ;) 19-go będzie więcej :) W tym i ja.....nocki będę zarywał po popołudniówkach ;)

PS. Recenzji/filmików żadnych nie oglądam, nie będę sobie psuł zabawy :hihot:

Edytowane przez maras2574
Opublikowano
1 minutę temu, Fatality napisał(a):

Regres w samochodówkach niesamowity. Kiedyś - najlepsza grafika bo zamkniety świat więc można było dać coś ekstra. Teraz to cienie i oświetlenie utknęły w technologii z 2010r. Wrzucili tylko RT kilka lat temu więc auta i woda błyszczą się jak psu jajca, a poza tym to tyle.

Z filmiku wyżej - FH3 wygląda tylko gorzej ze względu na widocznie nizszą rozdzielczość tekstur. Podkręcić to do współczesnych czasów i różnica między FH3 i FH6 się zaciera prawie do zera.

Ta częśc to kopa poprzedniej. Wszystko to jest to samo

Opublikowano (edytowane)

Jak coś doszedł mi klucz z Eneby premium edycji, za 270 Ziko mogę oddać , czy też wystawić nawet gdzieś na allegro lokalnie.

Edytowane przez CrooV
Opublikowano
2 minuty temu, CrooV napisał(a):

Jak coś doszedł mi klucz z Eneby premium edycji, za 270 Ziko mogę oddać , czy też wystawić nawet gdzieś na allegro lokalnie.

W środę było 260 xd

Opublikowano

A być może , zwrotu mi nie dali to mogę i za 260 oddać xd 

Na allegro lokalnie wystawiłem za 270, jak ktoś tutaj z forum chce to zniże cenę do 260 dla chętnego.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, łukasz850 napisał(a):

Ta częśc to kopa poprzedniej. Wszystko to jest to samo

37 minut temu, maras2574 napisał(a):

Mapa inna :)

Ale za to najlepsza z całej serii

42 minuty temu, Fatality napisał(a):

W zasadzie już od FH2 to widać

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ja tak samo, wszystko pięknie działało, sejwy w chmurze były i nadal są a FH6 premium pobrała się u mnie bez problemu 😅

ale wy o gejpasie piszecie czy o kupionej na storze. No widzisz szczęście. Dziś wszyscy siedzą z problemem i microslop próbuje rozwiązać problem cholera nawet w dymku napisali, że wiedzą, że są debilami. Wygląda na to, że dodatki raportują się jako xboxowe i rozwala cały pakiet xD 

Opublikowano
18 minut temu, Art385 napisał(a):

ale wy o gejpasie piszecie czy o kupionej na storze. No widzisz szczęście. Dziś wszyscy siedzą z problemem i microslop próbuje rozwiązać problem cholera nawet w dymku napisali, że wiedzą, że są debilami. Wygląda na to, że dodatki raportują się jako xboxowe i rozwala cały pakiet xD 

Przecież fh6 premium nie ma w gejpasie. 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Art385 napisał(a):

ale wy o gejpasie piszecie czy o kupionej na storze

Najpierw GP, potem kupiony klucz na promocji. Mi GP wygasł, kupiłem klucz i gra działała dalej 

5 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Przecież fh6 premium nie ma w gejpasie. 

Mowa była o FH5

Jak nie ma FH6 w GP ? Nie ma opcji żeby nie było, to ich flagowy produkt jest ;)

Edytowane przez maras2574
Opublikowano

No to zupełnie inna sytuacja ja atakowałem w GP i po deinstalacji gierki usuwało savy xD może teraz jest inaczej ale ja tego stolca już dotykać nie mam zamiaru. Gardzę Gejpasem