Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ja bym się wkurzył jakbym się pomylił... różnie bywa jak ktoś wypije i nie doczyta co klika:hihot:

Jak wybrałem faceta to domyślnie miałem On :E Na Onu trzeba samemu zmienić sobie 

Opublikowano

Kombinowałem z ustawieniami i w moim odczuciu globalne Rt na niskie i tak lepiej wygląda niż wyłączone. 

Takto wszytko na maxa i dlss jakość i Można grać 

No i hdr oczywiście 

Opublikowano

O! Nawet 8gb karty mają ciężko :')

Dlatego, pan kurteczka ma w sprzedaży 12gb karty :lol2:

Na stronie pure jest test 40 kart w nowej forzie, tego się po nich nie spodziewałem, gry która jest tak naprawdę drugim dlc mapowym do forzy 4 z 2018 roku. xD

Opublikowano
26 minut temu, Reddzik napisał(a):

Patrzę na test na pure, to w 1440p Extreme z RT, to moja karta jest słabsza od RX 9070, a RX 9070XT depcze po piętach RTX 5080.  :wariat:  Czyżby Magic?:magik:

Bardzo ciekawe wyniki bo z RT sa szybsze, ale bez RT radza sobie kapke ponizej :D 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

W RT faktycznie 5090 odeszła zdecydowanie ponad przeciętnie, ale bez RT w normalnym trybie coś już nie pykło i ledwie 26% przewagi na 4090 w teście ppc.

A ja sobie zwiedzam mapę i w sumie ledwo ją liznąłem, ale jak na razie podoba mi się klimacik japoński, chatki, automaty itd, itd. Mexyk był jakiś taki se, tutaj zapowiada się zauważalnie lepszy klimacik. 

Fotek nie porobię bo gram z HDR, a windows ciulowo to konwertuje na SDR i przyciemnia.

Ale wrzucę jeden w spoilerze, jak znalazłem pole cebuli :E i w tle japońska chawira gdzie nie wychamowałem i typkowi rozwaliłem bambusowe ogrodzenie :E no i automaty oczywiście przy domku przy ulicy stoją, można sobie colke strzelić. Obok jakieś z tyłu szklarnie i japońce kapuchę tam sadzą na kimchi :E 

Spoiler

ctpo3F0.jpeg

Konwersja z HDR dla tego takie przyciemnione

Ogólnie jeszcze chyba w żadnej ścigałce nie widziałem równie smakowitego cebulko szczypiorka :E 

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

W RT faktycznie 5090 odeszła zdecydowanie ponad przeciętnie, ale bez RT w normalnym trybie coś już nie pykło i ledwie 26% przewagi na 4090 w teście ppc.

Patrzac na wynik 9070xt i cene tej karty w stosunku do wyniku 5080/5090 i ich ceny to nvidia wypada wrecz tragicznie :D 

Opublikowano

Najlepiej zoptymalizowana gra w 2026 r. :D

Bez RT nadal są odbicia, które dobrze wyglądają.

Jak widać da się stworzyć grę, która będzie bardzo dobrze wyglądać i nie będzie miała wysokich wymagań sprzętowych. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Doamdor napisał(a):

która będzie bardzo dobrze wyglądać i nie będzie miała wysokich wymagań sprzętowych. 

Dziwne zeby ta gra miala wymagania jak te lokacje wygladaja juz bidnie, a miasta wygladaja puste makiety z uboga geometria:hihot:

• Upvote 2