azgan 1 860 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Ta nowa mapa to był strzał w 10, widoczki sztos 👍 🍌🤭💪 1
ju-rek 789 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 3 minuty temu, j4z napisał(a): Kiedy zima będzie!? Przeważnie grudzień-styczeń-luty 2
azgan 1 860 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 21 godzin temu, maras2574 napisał(a): To jak Panowie, startuje po północy ? Bo chyba nie warto mi teraz regionu zmieniać ? Czekam do premiery i jazda 1
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 1 minutę temu, ju-rek napisał(a): Przeważnie grudzień-styczeń-luty Pośmialismy się. Btw 2
Art385 491 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Chyba xbox live dostaje po jajach. Włączyłem sobie xbox app, to od razu występują problemy z usługami. Chyba się wiara rzuciła na forze
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status 1
nozownikzberlina 623 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja nijaka gra, i jeszcze ta cena. chociaż może dla casuali z padem to fajna ścigałka
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja No chyba do takich jest kierowana. Hardcory z kierami grają w co innego. 1
azgan 1 860 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 5 minut temu, Art385 napisał(a): Chyba xbox live dostaje po jajach. Włączyłem sobie xbox app, to od razu występują problemy z usługami. Chyba się wiara rzuciła na forze Diablo IV i Forza Horizon 6 pokonały serwery Microsoftu 😂
mazi636 35 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 35 minut temu, azgan napisał(a): Diablo IV i Forza Horizon 6 pokonały serwery Microsoftu 😂 Sam Steam, a pewnie dużo ludzi kupiło u MS. A przecież na PC nikt nie gra
maras2574 1 223 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 44 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): nijaka gra, i jeszcze ta cena. chociaż może dla casuali z padem to fajna ścigałka Bo to jest gra na pada Arcade pełną gębą 1
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Update jakiś wjechał. 2,5GB do ściągnięcia. Nowa wersja gry 360.259 BTW. nice Szkoda ze nie można stworzyć jakiegoś teamu czy listy ludzików z forum w grze.
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Zdecydowanie po patchu poprawiła się wydajność.
Dominix 618 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 33 minuty temu, Kadajo napisał(a): Update jakiś wjechał. 2,5GB do ściągnięcia. Nowa wersja gry 360.259 BTW. nice Szkoda ze nie można stworzyć jakiegoś teamu czy listy ludzików z forum w grze. A porównują z Motorsport to już pewne że jej nie będą kontynuować
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 7 godzin temu, lukadd napisał(a): Jakoś sobie tego nie wyobrażam, ryzykować utratą setek godzin postępu i banem na konto W sumie trzeba by grać na innym nowym koncie, ale i tak jaki to sens jak dowalą ci bana po 50 czy 100h jak już masz niezłą kolekcję autek, tuningi porobione i masę rekordów. 300 zeta z małym hakiem za premkę to moim zdaniem bardzo przystępna cena za forze na setki godzin łupania i 2 DLC w tym. Nawet za FH5 premium więcej płaciłem na premierę, a to było w 2021 roku jakoś i Meksyk nie porywał tak jak Japonia Dlatego jest napisane żeby grać na fake koncie 🙂 w razie W to tylko postęp, ale to tych ludzi to nie obchodzi, znacznie na nowo, ważne że za darmo 🙂
Dominix 618 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja https://www.reddit.com/r/forza/s/QgLgUN96Ye Xd 1
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 54 minuty temu, Dominix napisał(a): A porównują z Motorsport to już pewne że jej nie będą kontynuować DA FAK @Phoenix. było już 6H temu linkowane przez azgana. 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Przelecialem 3 strony wstecz i nie widzialem tego filmu ale to tylko dlatego, ze ja go mam w ignorowanych Wiec wybacz
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja A widzisz to wszytko wyjaśnia To jednak przywrócę, bo może nie tylko ty masz go w ignorowanych 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź