Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybka podróż do odbytych wyscigów bez utraty cr spoko, autopilot na dojazd również, totalna rozwałka lasów na plus - jedziemy ultra kosiarką 😃

Pakiet fur z premium udany, ryk astona miód na uszy 😁

Opublikowano
9 minut temu, galakty napisał(a):

Bez online to się nie ma czym chwalić ;) 

"Forza Horizon 6 v354.221 + 10 DLCs + Multiplayer

Fix by 0xdeadc0de is available in “NoDVD” folder after installation, allowing multiplayer support via Steam (use fake Steam/Microsoft accounts for that). Check “readme.txt” for instructions."

Niby online jest, także ten tego 🙂

Opublikowano

Ja byłem świecie przekonany, że rynek piratów już dawno 'upadł', a tu niby na piracie można grać online? Czlowiek sie codziennie czegos dowiaduje ;) 

Patrzac na to ile problemow jest dzisiaj zeby 'dobrze odpalic' gre, sterowniki, overlaye w 30 apkach, mody, gry ktorym przeszkadza to ze masz zbyt zolta tapete albo ze 3 lata temu przestawiles jakas opcje w biosie, to ludzie Sobie jeszcze dokladaja piraty i zabawe w jakies fejk konta. Masochizm :> 

Opublikowano
7 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Ja byłem świecie przekonany, że rynek piratów już dawno 'upadł', a tu niby na piracie można grać online? Czlowiek sie codziennie czegos dowiaduje ;) 

Patrzac na to ile problemow jest dzisiaj zeby 'dobrze odpalic' gre, sterowniki, overlaye w 30 apkach, mody, gry ktorym przeszkadza to ze masz zbyt zolta tapete albo ze 3 lata temu przestawiles jakas opcje w biosie, to ludzie Sobie jeszcze dokladaja piraty i zabawe w jakies fejk konta. Masochizm :> 

Można się zdziwić, ale ma się bardzo dobrze, najpierw jakieś HV które wszystkie gry z denuvo idzie obejść, a teraz już legitne cracki.

I jak mówi @Kadajo znaczenie mniej, a czasem nawet w ogóle nie ma problemów z grami z zatoki. 

Tak twórcy dbają o legitnych graczy :E.

Sam nawet grałem z witaminami w AC, mimo posiadając oryginały, stabilnie, bez dziwnych spadków, gdzie na oryginale takie występowały.

Opublikowano

Oczywiście, a powiem jeszcze tak że twórcy płacą krocie za denuvo a My dziwnymi sytuacjami, a prawda jest taka, że kto ma kupić to kupi, a kto ma zamiar wypłynąć to i tak wypłynie czy to za dzień,tydzien, miesiąc,rok albo w ogóle, ale kupić nie kupi.

Opublikowano
22 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

a prawda jest taka, że kto ma kupić to kupi, a kto ma zamiar wypłynąć to i tak wypłynie czy to za dzień,tydzien, miesiąc,rok albo w ogóle, ale kupić nie kupi

A powiem Ci że różnie bywa. 

12 minut temu, tekkno napisał(a):

Piractwo to stan umysłu

Na stos piratów złodziei zakichanych! Ha tfu!

Opublikowano (edytowane)

Hm, wydaje mi się, że nie. Wydaję mi się, że będzie działać do pierwszej oficjalnej aktualizacji gry i trzeba będzie pirata załatać. 

Edytowane przez j4z