maras2574 1 223 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja To jak Panowie, startuje po północy ? Bo chyba nie warto mi teraz regionu zmieniać ?
zozolek 405 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Szybka podróż do odbytych wyscigów bez utraty cr spoko, autopilot na dojazd również, totalna rozwałka lasów na plus - jedziemy ultra kosiarką 😃 Pakiet fur z premium udany, ryk astona miód na uszy 😁
maras2574 1 223 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja (edytowane) Ok, jest odliczanie Włączyłem na chwilę FH5 i jest faktycznie łatwiej Edytowane 18 Maja przez maras2574
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja A rozjazd na kluczykowniach względem Steam dalej kosmiczny
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 27 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Arrr już od 15 maja grają Bez online to się nie ma czym chwalić
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 9 minut temu, galakty napisał(a): Bez online to się nie ma czym chwalić "Forza Horizon 6 v354.221 + 10 DLCs + Multiplayer Fix by 0xdeadc0de is available in “NoDVD” folder after installation, allowing multiplayer support via Steam (use fake Steam/Microsoft accounts for that). Check “readme.txt” for instructions." Niby online jest, także ten tego 🙂
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Hmmm ciekawe czy działa i na jak długo, byłem przekonany że multi na piracie nie działa
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Jak mnie pamięć nie myli to już przy FH3 w wersji ze store też MP działał 🙂.Jak już sobie raz poradzili to będą już sobie radzić, tak mi się przynajmniej wydaje.
oldfashioned 867 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Ja byłem świecie przekonany, że rynek piratów już dawno 'upadł', a tu niby na piracie można grać online? Czlowiek sie codziennie czegos dowiaduje Patrzac na to ile problemow jest dzisiaj zeby 'dobrze odpalic' gre, sterowniki, overlaye w 30 apkach, mody, gry ktorym przeszkadza to ze masz zbyt zolta tapete albo ze 3 lata temu przestawiles jakas opcje w biosie, to ludzie Sobie jeszcze dokladaja piraty i zabawe w jakies fejk konta. Masochizm :>
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja OD dawien dawna piraci mają mniej problemów z grami niż legitni użytkownicy. Jedynym problem pirata jest tylko "kiedy będzie gotowy crack". 3
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 7 minut temu, oldfashioned napisał(a): Ja byłem świecie przekonany, że rynek piratów już dawno 'upadł', a tu niby na piracie można grać online? Czlowiek sie codziennie czegos dowiaduje Patrzac na to ile problemow jest dzisiaj zeby 'dobrze odpalic' gre, sterowniki, overlaye w 30 apkach, mody, gry ktorym przeszkadza to ze masz zbyt zolta tapete albo ze 3 lata temu przestawiles jakas opcje w biosie, to ludzie Sobie jeszcze dokladaja piraty i zabawe w jakies fejk konta. Masochizm :> Można się zdziwić, ale ma się bardzo dobrze, najpierw jakieś HV które wszystkie gry z denuvo idzie obejść, a teraz już legitne cracki. I jak mówi @Kadajo znaczenie mniej, a czasem nawet w ogóle nie ma problemów z grami z zatoki. Tak twórcy dbają o legitnych graczy :E. Sam nawet grałem z witaminami w AC, mimo posiadając oryginały, stabilnie, bez dziwnych spadków, gdzie na oryginale takie występowały.
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Jak ktoś zna życie to wie ze o niego zadba tylko jedna osoba. Gracze są sami sobie winni ze tak są traktowani.
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Oczywiście, a powiem jeszcze tak że twórcy płacą krocie za denuvo a My dziwnymi sytuacjami, a prawda jest taka, że kto ma kupić to kupi, a kto ma zamiar wypłynąć to i tak wypłynie czy to za dzień,tydzien, miesiąc,rok albo w ogóle, ale kupić nie kupi.
tekkno 45 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Stwierdziłem że to tylko okolice mojej dniówki i se kupię dla free roam. Bądźmy poważni. Piractwo to stan umysłu.
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 22 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): a prawda jest taka, że kto ma kupić to kupi, a kto ma zamiar wypłynąć to i tak wypłynie czy to za dzień,tydzien, miesiąc,rok albo w ogóle, ale kupić nie kupi A powiem Ci że różnie bywa. 12 minut temu, tekkno napisał(a): Piractwo to stan umysłu Na stos piratów złodziei zakichanych! Ha tfu!
tekkno 45 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 2 minuty temu, j4z napisał(a): Na stos piratów złodziei zakichanych! Ha tfu! Nie oceniam, nie skazuję. Stwierdzam fakt.
galakty 5 169 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Tylko tu łatki mogą być codziennie, serio pirat będzie działał online...?
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Piraty nie znają takiego czegoś jak patch/łatka, pewnie ta wersja będzie śmigać online dość długo.
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Hm, wydaje mi się, że nie. Wydaję mi się, że będzie działać do pierwszej oficjalnej aktualizacji gry i trzeba będzie pirata załatać. Edytowane 19 Maja przez j4z
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Może tak być, nie wiem na jakiej zasadzie działa online fix, choć może jak wyjdzie updejt to piraty będą grać tylko z piratami w tą konkretną wersję.
j4z 1 873 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Wydaję mi się, że wyskoczy error o nieaktualnej wersji, ale wrzucić update, pewnie nie jest dużym wyzwaniem. Edytowane 19 Maja przez j4z
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Tylko z tego co czytam, kilka updejtow już było, nawet z tym premierowym, a online fix działa na każdej.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź