Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 18.05.2026 o 10:44, lukadd napisał(a):

FH6 zauważalnie lepiej wygląda od FH5. Chociażby same drzewa i roślinność. Tu nawet nie ma o czym dyskutować do tego projekt mapy jest po prostu ciekawszy.

Oczywiście znajdą się lepsze i gorsze miejscówki, mniej równe tak było w każdej FH. 

W dniu 18.05.2026 o 10:48, Kadajo napisał(a):

Jak oglądałem filmiki z YT tez miałem wrażenie ze grafika jest taka sama.

Ale jak tylko zacząłem grac od razu zauważyłem ze jest znacznie lepiej.

W tym miesiącu grałem trochę w FH5 przed premiera 6 wiec mam porównanie.

😅🤭😉

Zrzut-ekranu-2026-05-19-110314.png

Opublikowano
39 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Piraty nie znają takiego czegoś jak patch/łatka

Normalnie mają każdy patch i grają na jakim sobie chcą.

Niektóre największe tytułu to mają gotowe toole od community gdzie klikasz update i lecą najnowsze patche/dlc bez tony launcherów  :D

Panowie z piractwem to zostali chyba w czasach gdzie się pobierało 30 partów z rapidshare i modliło żeby każdy zadziałał :D

Opublikowano

No może nie rapidshary, ale czasy gdzie gry na premierę gry były w dopracowane gdzie nie potrzebne było milion paczy 🙂 . Serio teraz jakieś toole jeszcze do piratów są? Tego to nie wiem widziałem, widziało się kiedyś tam jakiś patch ale był jeden i na tym całe łatanie gry się kończyło.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wu70 napisał(a):

Niektóre największe tytułu to mają gotowe toole od community gdzie klikasz update i lecą najnowsze patche/dlc bez tony launcherów  :D

Pierwszo słyszę aby takie cuda były :E

Opublikowano
16 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

No może nie rapidshary, ale czasy gdzie gry na premierę gry były w dopracowane gdzie nie potrzebne było milion paczy 🙂 . Serio teraz jakieś toole jeszcze do piratów są? Tego to nie wiem widziałem, widziało się kiedyś tam jakiś patch ale był jeden i na tym całe łatanie gry się kończyło.

Zacznijmy od tego, że masz darmowe serwery gdzie Ci ściągnie szybciej niż z legalnego serwera jak Steam czy Epic przysiada :E

Co do łatek to masz racje w przypadku Denuvo, a teraz jak istnieje łatwe obejście na bieżąco wychodzą nowsze wersje :E

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tylko z tego co czytam, kilka updejtow już było, nawet z tym premierowym, a online fix działa na każdej.

Jakoś sobie tego nie wyobrażam, ryzykować utratą setek godzin postępu i banem na konto :E W sumie trzeba by grać na innym nowym koncie, ale i tak jaki to sens jak dowalą ci bana po 50 czy 100h jak już masz niezłą kolekcję autek, tuningi porobione i masę rekordów.

300 zeta z małym hakiem za premkę to moim zdaniem bardzo przystępna cena za forze na setki godzin łupania i 2 DLC w tym.

Nawet za FH5 premium więcej płaciłem na premierę, a to było w 2021 roku jakoś i Meksyk nie porywał tak jak Japonia :E 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

FH6 jak wszystkie poprzednie ma tryb offline więc tak naprawdę nic się nie traci.

Dravatary w grze przejmuje AI i możesz grac sobie w nieskończoność.

Ewentualnie pod znakiem zapytania może być dodanie przyszłych DLC, ale wątpię ze to będzie dla nich jakiś większy problem.

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Ewentualnie pod znakiem zapytania może być dodanie przyszłych DLC, ale wątpię ze to będzie dla nich jakiś większy problem.

To już jest "DLC" na nowej mapie 😉8:E

Opublikowano

Ściąganie jakichkolwiek piratów to spore ryzyko,

Szczególnie, jeżeli używamy PC do bankowości i mamy na nim jakiekolwiek wartościowe rzeczy.

Wirusy stają się wykrywalne dopiero po nadaniu im nazwy i zrobieniu na niego odtrutki, dodaniu do bazy danych. Jest z nimi tak jak z cheatami, ciągły wyścig .

To że ktoś nie stracił dysku C nie znaczy, że nie ma wirusa, może się o tym przekonać dopiero wtedy jak będzie miał coś wartościowego na PC lub zainfekuje służbowego laptopa.

Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Dajta spokój, grać w Forze offline to jak lizać loda przez szybę :E 

Granie w to online jest jeszcze gorsze ;)

Zaczynasz wyścig i wszyscy 999HP :E

Zero podziału na ustawienia trudności sterowania.

Super zabawa LOL

• Upvote 1
Opublikowano

@Kadajo Przecież masz tryby online gdzie jeździ się na fabrycznych nastawach.

Ja ogólnie sam rzadko grywam online nie jestem w tym za dobry :E , ale w poprzednich forzach ten tryb BR Eliminator mi całkiem podchodził. Spoko z duchami się mi ściga, no i lubię mieć czasy znajomych czy ludzi z klanu widoczne a to jest właśnie w online dostępne. 

• Upvote 1
Opublikowano

Też dostaliście auta z piątki ? Mam wersję Standard i myślałem że na początku będę golas, a tam Lambo, Ferrari, Aston, Chevrolet Corvette...., wszystko S1 i S2 :o  Wyskoczyła mi lista aut w okienku na środku ekranu, ale nie doczytałem o co chodzi :( Domyslam się tylko że jest to związane z FH5 :hmm: 

17 godzin temu, zozolek napisał(a):

totalna rozwałka lasów na plus - jedziemy ultra kosiarką 😃

No z tym chyba trochę przegięli :E

Opublikowano
19 minut temu, maras2574 napisał(a):

No z tym chyba trochę przegięli :E

Nom prawie wszystkie drzewa są teraz do rozwalenia, ale z drugiej strony teraz mamy te lasy gęstsze i bardziej klimatyczne.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

ładnie :) 

A puść benchmarka Extreme RT, w 4k. Ciekawi mnie ile twoje GPU wypluje :D Powinno byc chyba kapke wyzej

image.png.e304ba77e09529903e0676d2972d532d.png

Ja mam troche sciete ustawienia (hub quality z filmiku ponizej)

https://www.youtube.com/watch?v=bRn9EZCRKqI&t=1310s

5120x2160, FGx2, DLSS Quality, avg okolo 180, low1 spada czasami do 80-90.

Edytowane przez oldfashioned