Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez floppy · Opublikowano
Ja tej karty nie mam tydzień, kto Ci powiedział, że mam ją tydzień ? 🤔🤔 kartę mam około 4 miesiące. -
Przez Ghost589 · Opublikowano
Dobra zapakowany dziad - zgłoszenie poszło. Teraz przynajmniej mogę forum normalnie przeglądać :). To jeszcze pytanie czy jest jakiś monitor, który byłbym w stanie "bezpiecznie" kupić - może coś polecacie? Raczej chyba bym chciał 2560 x 1440. Kartę mam 5070 ti to chyba na 4k za słaba. Jak będzie znowu coś źle to obiecuje, że nie będę miał do nikogo pretensji, że źle doradziliście -
Przez tmp · Opublikowano
Zgadzam się.. żałuje, że za ten upgrade parę msc temu się nie zabrałem ale wiadomo, mądry po szkodzie. To AM4 bardzo mnie kusi bo ten R7 5800X starego 11400 gniecie jak chce. Poleciłbyś jakąś płytę konkretnie z tego co można dostać w X-komach i innych? Bo zastanawia mnie jedna rzecz - przy każdym mobo widnieje adnotacja: Do prawidłowego działania płyty głównej z procesorami AMD Ryzen 5000, opartymi na architekturze Zen 3, wymagana jest aktualizacja BIOS/UEFI do najnowszej stabilnej wersji. Nie chciałbym aby się coś sypało tak, że do Windy nie wejdę etc. Tak abym mógł wgrać ten nowy BIOS. Budę i zasilacz też chce zmienić + nowe M.2 - niby to Vero L3 by dało jeszcze radę ale brak modularności w nim mnie trochę boli więc przy okazji. Polecicie jakąś listę zakupową z X-Szrota czy innej moreli. Zostawiamy tylko GPU i RAM i celujemy w AMD Ryzen 7 5800X. -
Przez galakty · Opublikowano
No właśnie na odwrót, więc trudno polemizować... W sumie święta idą, nie będę się denerwował atakami w moją stronę po raz 2137. Znudziło mnie. -
Przez Kyle · Opublikowano
Ciekawa oferta, tylko gdzie to tankować tym wodorem?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi