Skocz do zawartości

Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kyle napisał(a):

Nie ma takiej opcji, by przy dojeżdżaniu i hamowaniu hamulcami było podobnie oszczędnie, jak przy hamowaniu rekuperacją. Nie wspominając już o szybkości zużycia klocków hamulcowych i tarcz.

Jadę 50 km/h. Puszczam gaz. Toczę się, hamuję dopiero przy 20km/h na światłach.

Mając rekuperację muszę albo trzymać te 50 km/h, albo delikatnie odpuszczać i hamować/jechać. Tu się trzeba nauczyć kiedy i jak mocno żeby płynnie dojechać. Miałem taki problem że puszczałem gaz, a po chwili musiałem dodać bo bym nie dojechał. O to mi chodzi ;) 

Opublikowano
28 minut temu, galakty napisał(a):

Może jakbym dłużej pojeździł, ale na pierwszy rzut mega irytujące jak puszczam hamulec i widzę że nie dojadę do świateł :E 

Naprawdę łatwo się przyzwyczaić. 

28 minut temu, galakty napisał(a):

Dużo oszczędza energii? Nie zdziwiłbym się jakby powolne dojeżdżanie wyszło tak samo/lepiej niż z rekuperacją która ciągle hamuje/przyspiesza. 

Nie wiem, ja tak jeżdżę z wygody, a nie oszczędzania energii :E 

31 minut temu, Katystopej napisał(a):

Jak Gordon i Petru nie będą razem to nie wierzę w miłość :E

image.jpeg.9c45c5d5bd71f2e375c830d5d0a115cc.jpeg

• Haha 1
  • Zhao zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Kurde. Przez te całe wojenki ICE BEV + trochę szukałem info o sytuacji na S7 i zaczęło mi wywalać nadmiar jakichś influencerów. No ale sobie trochę tego poprzeglądałem, czy i jak bardzo ludzie są odklejeni no i... Są. Potężnie.    Jak można pisać, że po śnieżycy babeczka sobie pojechała na 2% (!) baterii do jakieś ładowarki greenway i naładowała auto za darmo (bo była promocja!), a po drodze mijała pozamykane stacje benzynowe.   Albo drugi tekst, że BEV zużywają bardzo mało prądu na postoju, a w ICE może zasypać rurę wydechową śniegiem. Serio.   Ktoś jeszcze wspominał, że Tesla na bardzo niskim poziomie baterii odcina ogrzewanie wewnętrzne. Prawda to?
    • Czarę goryczy przelewa ta nowa ścieżka pro. Ograniczona w czasie, nie da rady jej odblokować grając. Trzeba zabulić.    Coś podejrzanie często to tu pisze ale ch*j ci na morde chciwe Dice. A tobie murzyńska pyta w dupę EA. Zamiast agresywnie monetyzować skiny NAPRAWCIE SWOJĄ CHOLERNĄ GRĘ bo netcode, stabilność i balans kwiczą. Dziesiątki godzin aby odblokować dodatki do JEDNEJ broni sprawiają, że nie chce się jej potem używać. Nawet się nie chce zaczynać bo jakiś debil w korpo wymyślił, że "to wydłuży czas gry i zatrzyma graczy przy niej" no to zgadnijcie co geniusze. Przez takie zagrywki to się grać odechciewa. A potem jeszcze *slap* z liścia jakąś płatną ścieżką w karnecie. Nosz k*rwa  
    • Możesz spróbować dać avx2 offset na 2 .   A ja mam pytanie panowie, czy ruszać ustawienia AI AC/DC ? mam na auto.    
    • Wy umiecie czytać?   Pisałem że mi wydropiło 1 Mythica (może 2 nie pamiętam) do paragonu 260. Dlatego pytam gdzie farmicie skoro tyle wam leci.    To ja powiem skąd mi wypadł 4GA Supplication sprzedany za 4b  
    • kojarzycie gdzie najszybciej leci exp? mam 230 paragon, dobijam 100 na glifach i będę szukał farmy expy 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...