Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
Kurde. Przez te całe wojenki ICE BEV + trochę szukałem info o sytuacji na S7 i zaczęło mi wywalać nadmiar jakichś influencerów. No ale sobie trochę tego poprzeglądałem, czy i jak bardzo ludzie są odklejeni no i... Są. Potężnie. Jak można pisać, że po śnieżycy babeczka sobie pojechała na 2% (!) baterii do jakieś ładowarki greenway i naładowała auto za darmo (bo była promocja!), a po drodze mijała pozamykane stacje benzynowe. Albo drugi tekst, że BEV zużywają bardzo mało prądu na postoju, a w ICE może zasypać rurę wydechową śniegiem. Serio. Ktoś jeszcze wspominał, że Tesla na bardzo niskim poziomie baterii odcina ogrzewanie wewnętrzne. Prawda to? -
Przez Funky Koval · Opublikowano
Czarę goryczy przelewa ta nowa ścieżka pro. Ograniczona w czasie, nie da rady jej odblokować grając. Trzeba zabulić. Coś podejrzanie często to tu pisze ale ch*j ci na morde chciwe Dice. A tobie murzyńska pyta w dupę EA. Zamiast agresywnie monetyzować skiny NAPRAWCIE SWOJĄ CHOLERNĄ GRĘ bo netcode, stabilność i balans kwiczą. Dziesiątki godzin aby odblokować dodatki do JEDNEJ broni sprawiają, że nie chce się jej potem używać. Nawet się nie chce zaczynać bo jakiś debil w korpo wymyślił, że "to wydłuży czas gry i zatrzyma graczy przy niej" no to zgadnijcie co geniusze. Przez takie zagrywki to się grać odechciewa. A potem jeszcze *slap* z liścia jakąś płatną ścieżką w karnecie. Nosz k*rwa -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Możesz spróbować dać avx2 offset na 2 . A ja mam pytanie panowie, czy ruszać ustawienia AI AC/DC ? mam na auto. -
Przez galakty · Opublikowano
Wy umiecie czytać? Pisałem że mi wydropiło 1 Mythica (może 2 nie pamiętam) do paragonu 260. Dlatego pytam gdzie farmicie skoro tyle wam leci. To ja powiem skąd mi wypadł 4GA Supplication sprzedany za 4b -
Przez pijoter100 · Opublikowano
kojarzycie gdzie najszybciej leci exp? mam 230 paragon, dobijam 100 na glifach i będę szukał farmy expy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi