trepek 1 519 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dzisiaj bede widzial sie ze szwagrem, ktory ma Karoqa 1.5 TSI od nowosci i spytam sie, czy juz 100 tys km przekroczyl z tego co wiem to totalnie bezawaryjny woz z niskim spalaniem. 1 1
KiloKush 708 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, AudRob napisał(a): Ok. Mazdy są dobre ale gniją. Audi też nie są święte tyle że tam tyko bolączka błotników No według mnie tak. Jako 10 letnie używane nie biorę ich w ogóle pod uwagę. Miałem kumpla co jego Mazda 6 zaczęła rdzewieć jak szalona.
galakty 3 677 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, trepek napisał(a): Dzisiaj bede widzial sie ze szwagrem, ktory ma Karoqa 1.5 TSI od nowosci i spytam sie, czy juz 100 tys km przekroczyl z tego co wiem to totalnie bezawaryjny woz z niskim spalaniem. Ja się waham między Mazdą 2.0, VW/Seat 1.4-1.5 albo Kia 1.4TGDI. Póki co jakoś VW do mnie przemawia najbardziej, Mazda będzie mułem, a do Kia straciłem zaufanie i chyba czas na coś innego 1
Petru23 322 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Kuga używana z 1.5EB to cykająca bomba raczej, jeszcze w leasingu... Potwierdzam i też odradzam. 1.5EB to jeśli samemu się użytkowało i robiło wymiany oleju rok/10tys z uprzednim serwisem po ok 3k. I jeśli się dbało. To tak, chętnie bym przytulił i to w manualu. Swojej nie mogłem wykupić a polift to jednak już nie to samo... Edytowane 2 godziny temu przez Petru23 1
Rekomendowane odpowiedzi