Teorie spiskowe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Coś wygodnego, bo przyspieszenie jest mocno przereklamowane od pewnego poziomu -
Przez Badalamann · Opublikowano
Polska2050 zaczyna się rozpadać. Możliwe że rozpadnie się na dwie prawie równe części. Ciekawi mnie czy odchodzący założą nowe ugrupowanie i spróbują w wyborach wejść do sejmu w koalicji z PSLem, czy z list KO. A także czy posłów pozostałych w PL2050 spróbuje pozyskać PiS. Bo konflikt Pełczyńskiej-Nałęcz z Tuskiem jest raczej pewny. -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.purepc.pl/intel-xess-multi-frame-generation-premiera-xess-3 -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Forumowicze, chcę zmienić już auto które mam (hybrydę, FWD) na coś ciekawszego i bardzo chodzi za mną BMW 3 M Performance. Myślałem o M340i, ale przejechałem się M340d i to też jest bardzo fajne auto. To schodzący model i mam dobre ofery na obydwa gotowe do odbioru w okolicach 300K. Trochę jeżdżę, więc nie jest tak że koszt paliwa jest dla mnie bez znaczenia Co byście mi radzili i dlaczego? benzynowy BMW M340i xDrive ma 381 KM, 540 Nm, 0-100 km/h w 4,3 s, ale spalanie 7,5 l/100km diesel BMW M340d xDrive ma 340 KM, 700 Nm, 0-100 km/h w 4,6 s, a spalanie to 6,4 l/100km Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi z jazd próbnych -
Przez Petru23 · Opublikowano
@KiloKush oddałbym też, że sam lakier robi robotę. Auto jest całe w jednym kolorze i zupełnie inaczej prezentuje się npnzielony, inaczej czarny a inaczej biały. Inny charakter auta
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi