Brzęczący Corsair RM850x 80 PLUS Gold, kupno nowego PSU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pospo · Opublikowano
Karta graficzna GeForce GTX 1060 6GB. W pełni sprawna, wymieniona pasta termo przewodząca, w zestawie oryginalne pudeło. Nie podkręcana , nigdy nie kopała kryptowalut. Maksymalna temperatura GPU 70 stopni. Mimo jednego wentylatora nie jest głośna. https://allegrolokalnie.pl/oferta/geforce-gtx-1060-6gb-umq -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Zagraem 4 mecze, 2 x podbój zlodowacenie, przełamanie szczyt wyzwolenia i eskalacja w Kairze. Na strzelnicy jak sprawdzałem jeszcze przed właściwą rozgrywką kilka broni to jakiś taki ni to stutter ni lag, po prostu nie było takiego masełka jak wcześniej. Na szczycie wyzwolenia testowany Mini Scout - jak dla mnie bez różnicy, ale na tej mapie 2 x ewidentnie 100% nie weszło co MUSI wchodzić więc netcode IMHO dalej leży. Pierwsza sytuacja na 2gim sektorze z pozycji leżącej strzelałem w gościa który również leżał przy głazie - celownik (x10) idealnie na głowie i nie weszło - u gościa brak jakiejkolwiek reakcji więc nie wiem czy w ogóle ten strzał był zarejestrowany, za drugim razem weszło tak jak powinno. Tak jak było wcześniej, że w będąc na niektórych pozycjach terenu teoretycznie czysty strzał w ogóle nie wchodzi, tak jest dalej to samo. Druga sytuacja - przedostatni sektor - ewidentnie nie weszły 2 strzały w głowę z M44 (broń na poziomie 27) z odległości 20m - kucałem na skale na górze, koleś był na dole pode mną też w przysiadzie, z tej odległości przy strzale w głowę ta broń kładzie klienta na pełnym zdrowiu po 1szym strzale. Strzelanie z bocznej generalnie imho jest ciągle zbugowane. Kolejny kwiatek to fakt że po rozegranym meczyku w dowolnym trybie, nie mam możliwości odpalenia Zlodowacenia - podboju, eskalacji, czegokolwiek z tego trybu LOL. Po prostu te kafelki są jakby nieaktywne, muszę wyłączyć grę i odpalić jeszcze raz - słabe bardzo. Największy plus tego update'u ? Działa Defibrylator -
Przez Decus · Opublikowano
Kiedy ten białorycerz powyżej mnie zrozumie że pierwsze lepsze krytykowanie kobiet nie stanowi incelskiej propagandy? Czy on realizuje jakaś misję? Chłop nie zdaje sobie sprawy że gdyby trafił na aktualny rynek matrymonialny to by się zesrał na miękko. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Przy tym napięciu trzyma mi 2840MHz +/_ Teraz muszę zmykać, wieczorem to sprawdzę. -
Przez Send1N · Opublikowano
Normalnie wgrywaj te ostatnie 25.11.1 - nie ma z nimi problemu Była, nawet i poniżej 2700 w krsystem już od dawna wisi wystarczy wejść na strone sklepu a nie sugerować się wykresem na ceneo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi