Skocz do zawartości

Intel Nova Lake, Razer Lake, Hammer Lake - LGA-1954

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dalej top ale amd dowali zaraz +50% rdzeni(pewnie gaszonych pl). Do gierek to najtańsze z cache ewentualnie zawsze do pewnego momentu każą sobie sensownie dopłacić. Nowa platforma co z łaski ma być na dłużej z podatkiem od nowości i policzona tak by na siebie zarobiła przy niewiadomej kto jeszcze myśli o ddr5.  Czekamy jak nisko można sobie dać siana bez wchodzenia w top biny tych pamięci.

Do samych gierek przy cache+ (llbc).

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Stara różnica poglądów: [Drukarki ze stałymi głowicami] Główne zalety: - tańsze uzupełnianie atramentu (w przeliczeniu ilości złotych za mililitr) - dobre rozwiązanie dla osób drukujących często Główne wady: - zużycie stałej głowicy jest problemem - złe rozwiązanie dla osób rzadko drukujących (zasychanie stałej głowicy) - uzupełnianie atramentu może być bardziej problematyczne i czasochłonne [Drukarki z wymiennymi głowicami] Główne zalety: - zużycie wymiennej głowicy nie jest problemem - dobre rozwiązanie dla osób rzadko drukujących (zasychanie głowicy do przejścia) - uzupełnianie atramentu jest mniej problematyczne i czasochłonne Główne wady: - droższe uzupełnianie atramentu (w przeliczeniu ilości złotych za mililitr) - złe rozwiązanie dla osób drukujących często (dodatkowy koszt) Mam nadzieję, że dobrze to rozpisałem i nie wyszło za bardzo masło maślane. Ja osobiście wolę drukarki z wymiennymi głowicami i stosuje takie nieprzerwanie od ponad dwóch dekad  Ciekaw jestem waszego zdania.
    • Panowie ja po prostu uważam, że każdy powinien słyszeć swój wydech. Nawet jak homologowany, skoro to jest taka symfonia to po co macie sobie to ograniczać?     Dla bezpieczeństwa Waszego próbowaliście nie wiem.... Nie wyprzedzać,  jechać w ciągu jak reszta, nie zmieniać pasów na ostatnią chwilę ?    W autach wcale tak dobrze Was nie słychać, wygłuszenie auta i fizyka rozprzestrzeniania się fali dźwiękowej powoduje że motocykl słychać (o ile w ogóle) to w ostatniej chwili, a w mieście to już w ogóle się nie zwraca uwagi na ten jazgot.    Nie wrzucam ludzi do jednego worka, w samochodach też jest masa szalencow.    Jak ktoś jedzie długo swoim pasem, to lusterka wystarcza nawet jak auto to Bentley.  Problemem jest skakanie między pasami.  A jak trafi się dwóch szalencow to wygrywa ten kto jedzie w puszce
    • Oj Gordon, bo zaraz się dowiesz że markety kupują ziemniaki po 0.20 zł a sprzedają po 1 zł w promocji   500%, mało, nie?    Bogaty to osoba która jest milionerem, gdzie mi do milionera, kiedy średnio wychodzi mi 24k zł miesięcznie zarobku  No bogactwo. Przy czym nie mam emerytury, dni wolnych urlopowych, odpowiadam majątkiem i inne duperele prawne.  Nie, nie chodzi o to że mam niskie koszty, mam wysokie ale przez to że nie dostaniesz faktury za coś co sprzedajesz mija się z celem bycia na liniowce - dlatego ryczałt gdzie podatek był niższy przez co mogłem być bardziej konkurencyjny Plus ryczałt był bezpieczny jeśli pod względem prawnym, a książka to kolejne godziny nad księgowością. 
    • Dziady z GP to usunęli a mam zrobione z 70% gry, wróciłbym ale płacić teraz pełną cene to się nie kalkuluje 
    • Bio to ja mam winogrona ze szklarni bo nie pryskane. Mniam mniam
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...