Gry podobne do X-COM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Jest taka opcja, że lepszy docisk chłodzenia, lepsze termopady i inne tempertaury na pamięciach. Przy Ampere RTX 3080+ nieraz ludzie mieli problemy z wysokimi tempami na pamięciach, bo po prostu w kartach lądowały lipne termopady, jedna lepsza sztuka ~80 łapała, a inna sztuka tego samego modelu ~100 stopni i więcej bo trafiła się gorzej złożona z gorszymi termopadami -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Toczenie kulek z putty Chociaż rzeczywiście plus, że nie trzeba się martwić grubością, bo docisk zrobi swoje. Nie wiem tylko po co ruszać fabryczne pady. W 99% przypadków wystarczy je zostawić w spokoju, nawet jak są wiekowe to dają radę -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
po co, jak jest przymykane oko i traktowanie wybiórczo? ja tu miałem bana już kilka razy nawet na miesiąc lub więcej, a niektórzy dostają na na parę dni blokadę jak już dostaną pewnie kilkaset reportów, albo jak już bez pardonu kogoś zwyzywają i nie da się tego zamieść pod dywan przez moderatorów, mimo że ich wypowiedzi które generują od rana do wieczora składają się w 90% z jakichś wrzutek i insynuacji -
Przez Kadajo · Opublikowano
Najwieksza wada tego w aparatch jest to ze jest bardzo wolne i zazwyczaj wymaga statywu. Fajnie by bylo zeby dalo sie w aparatach osignac to co robia smartfony. Canon w nowych puszkach juz chyba ma namiastke tego bo mozna z reki robic takie zdjecia. Na razie efekty podobno wygadają słabo ale DLSS 1.0 tez nie był zbyt dobry. https://global.canon/en/technology/dl-upscaling-2023.html -
Przez Gret · Opublikowano
Powinny byc dwa silniki. Elektrykiem kosisz a spalinowka ładuje aku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi