Radeon 9070 (XT) - na jakich pamięciach jest Twoja karta - Hynix/Samsung?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
generalnie dziwne czasy nastały aby spekulować na temat cen i parametrów gpu przez te ceny pamięci. Mnie by nie ździwiło jakby nastały czasy okrojonych gpu z uwagi na sprzęty do ai. Już nie idzie rozróżnić video czy jest fake czy nie. Skupieni są na kartach do ai , tam vram na wagę złota. Ostatnio takie wzwyżki były za czasów kości 128mb chyba -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Ciekawe który zrezygnuje... I czy nie obydwaj... -
Przez Send1N · Opublikowano
A jak przez pobór w przeglądarce zmieniłeś karte to trzeba było po prostu wyłączyć akcelerację mam wyłączoną ze 2 lata i jeszcze nie trafiłem na nić na YT co mi przymuli jak sam cpu się tym zajmuje Na watomierzu 30w mniej z wyłączoną względem włączonej. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ciężki kloc 34cm idealnie prosty, znajdź podpórkę na zdjęciu -
Przez duniek · Opublikowano
wystawilem o 3 w nocy na niemieckim olx ogloszenie z mozliwoscia zamowienia custom kabli mija doslownie 1-2min i mam meila po niemiecku ze zainteresowany oferta i czy mozliwa wysylka (cena wpisana randomowa oczywiscie zeby byla) na 99% wiedzialem ze walek, ale zapytalem do jakiego zasilacza kable odp znowu po minucie, tym razem ze OK super, wplacone (i w zalczniku foto z kodem qr) 2-3miesiace temu tez cos wystawialem w innej zupelnie kategorii i to samo na olx przynajmniej takie jaja od czasu do czasu sa, a tutaj boty spamuja chyba kazde nowe ogloszenie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi