RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
Dobry,
Sprzedam jak w tytule - jedną z topowych mobo pod AM5, tj. ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI. Płyta ma niespełna 3 miesiące, kupiona w owocowym, dołączam dowód zakupu, zatem mamy jeszcze 33 mc gwarancji. To chyba jedyna mobo z 2x M.2 PCIE5.0 na rynku w tym rozmiarze. Stan perfekcyjny, pełen komplet, anten czy kabli SATA nawet nie używałem.
Finalnie zastanawiałem się między MSI B850 Mortar a ASUSem, jednak w moim konfigu lepiej sprawdzi się format mATX i ta zostaje, a ASUS idzie na sprzedaż, dla forum wysyłka do paczkomatu za free. Cena: 1100zł.
Pompa w BQ jest jak dla mnie całkowicie niesłyszalna , buda stoi obok , trzeba ucho przyłożyć do obudowy to może coś tam bym usłyszał. Oczywiście mowa o nieskręconych obrotach w pompie, 2800 rpm.
np zotaca,powinien być cichy
https://allegro.pl/oferta/karta-nvidia-zotac-geforce-rtx-5070-ti-amp-extreme-infinity-16gb-18807419908?utm_feed=3dca5096-1f0f-4ca6-9f37-f55ca2fec4f7&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed&ceneo_cid=d53c4eab-edfd-8664-c318-4d7096e03e5a
Rekomendowane odpowiedzi