RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
stare i nieaktualne.
sa sterowniki i open i nie open nie pamietam jak na to sie mowi.
nie powinienes miec zadnych problemow z korzystaniem z najnowszych sterownikow na twoim systemie linuxowym
Moj akurat wybór ukierunkowuje trochę to co dzieje się przez ekoświrów i SCT. Normalnie miałbym łatwy wybór, Mercedes ze sprawdzonym diselem (tak jak lubię). Ale sam fakt że nawet kupno C/E klasy z 2018-2020r sprawia, że może być problem z wjazdem do niektórych miast za kilka lat sprawia, że zawężam się do benzyny które..no właśnie, nie wiem jakie są udane a zarazem nie gniją od spodu i z wierzchu.
Kątem oka spoglądam na W205/W213 z benzyną 2.0 (211KM)... Tylko tam spalanie premium lol. A jak nie to będę ciułać na tego Santa Fe
Kupiłbym RAV4 poprzedniej generacji ale znów ruda...Honda CR-V to samo chyba.. Xtrail T32 chyba nie ma dobrych benzyna..i tak właśnie oto Outlander się namalował 😆
mysle ze to tez kwestia tego ze dzisiaj sa modne suvy i wysokie auta, a moje auto siedzi przy glebie (wiec swieciczawsze bedzie bo swieci przed siebie). jak siadałem po dluzszej przerwie to sie przestraszy;lem ze spadam, a po prostu siedzenie jest tak nisko ziemi
ale tez fakt ze niektorzy jezdzą na +2 czy +1 jak powinni jezdzic na ustawieniu lamp 0 (nw czy w nowszych autach taka jest numeracja tego)
Od dawna moje pc buduje na podzespołach amd, i tak też zostanie w najbliższej przyszłości ale być może z jednym wyjątkiem… Planuje zrobić upgrade GPU, w tej chwili mam Asus RX 6700XT TUF , zastanawiam się nad 9070xt lub 5070ti.
Tylko że ja siedzę na Linuxie a podobno Zieloni i Linux to nienajlepszy duet jeśli chodzi o sterowniki. Czy jest tak kiepsko że trzeba kombinować z downgrade sterowników dla nvidi pod linuxem ? Czy może się poprawiło i wygda użytkowania jest na podobnym poziomie ?
Nie mam pojęcia co tu się do końca odwala i ale teraz przejrzałem całą tą tabelę wyników od 1 do 100 miejsca i w overall score nie ma dużych różnic między sprzętami gdzie normalnie jest przepaść wydajnościowa, mój wynik overall jest na poziomie zestawów z i9 13/14gen i + rtx 4090
Rekomendowane odpowiedzi