Skocz do zawartości

RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie mogę sobie pozwolić na przypadkowe uszkodzenie modułów. Teraz memki działają na pół gwizdka przy 1.35V. Poza tym, po raz kolejny Intel zrobił mnie w bambuko, tym razem nie wypuszczając Bartleta na rynek konsumencki.  
A to właśnie dla niego kupiłem tak drogie pamięci. Jeszcze nie spłaciłem rat za G-skile, muszę na jakiś czas odpuścić :( 

Edytowane przez leven
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
33 minuty temu, leven napisał(a):

Nie mogę sobie pozwolić na przypadkowe uszkodzenie modułów. Teraz memki działają na pół gwizdka przy 1.35V. Poza tym, po raz kolejny Intel zrobił mnie w bambuko, tym razem nie wypuszczając Bartleta na rynek konsumencki.  
A to właśnie dla niego kupiłem tak drogie pamięci. Jeszcze nie spłaciłem rat za G-skile, muszę na jakiś czas odpuścić :( 

Nie masz gwarancji?

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, leven napisał(a):

A to właśnie dla niego kupiłem tak drogie pamięci

Widzę, że G.Skille i świecące pewnie :E No one teraz drogawe kapkę.

Moje tylko 6000 expo, za 64GB w sklepach obecnie to tak 4k+. A kupiłem je za ~850 zeta :E 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

A ile maja oficjalnie ?

Memki ? Oryginalnie 8000mt/cl38

1.jpg

Aha, teraz pokazują 6000mt :E 

CPU-Z: 

2.jpg

Torebka z nerwów pomarszczona, poślady z kamienia... zostaje na razie na 6000mt :E 

Opublikowano (edytowane)

@lukadd, a ty rzeczywiście myślisz, że tym jego pamięciom zrobi różnicę w żywotności to czy będą działały na 6000 czy 6800 lub 7200? Idąc jego tokiem rozumowania to puszczone na 8000 powinny często padać a podkręcone to już 50/50. :E

@leven, jak się tak boisz to najlepiej w ogóle nie włączaj kompa. ;)

Edytowane przez SebastianFM
  • Upvote 2