RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
To jest dalej świetna gra. Tylko czy można gdzieś wgrać polski dubbing? Pamiętam, że dostałem oryginał z polskim dubbingiem gratis do kupionego wtedy nowego Pentium 4 z HT. Kupiłem ją z rok temu na GOG, a za chwilę wydali Ressurection
Wiadomo, są ekstremalne okresy, ale jak piszę o "normalnych", codziennych i bez kumulacji. Imo powinna być zasada przekierowywania paczkomat-paczkomat, punkt-punkt. DPD ma jednak mikro automaty paczkowe i zgodnie z regulaminem przekierowuje z automatów do punktów z jakimś grubasem za ladą. Już się naciąłem 2 razy. Nie szło fizycznie odebrać paczki skoro punkt do 18, a ja z pracy wracałem z innej miejscowości koło 19. Z Inpostem nigdy mi się nie zdarzyło, zawsze dają do innego Paczkomatu jeśli pierwotny zajęty.
Moje odczucia niczego w sumie nie zmienia.
Moje odczucia nie maja znaczenia.
I tak jak pisze @maxmaster027 przecież nikt mnie specjalnie nie wprowadza w błąd.
Ogólnie to cala nasza rozmowa jest bez sensu jeśli mamy ja opierać tylko na własnych odczuciach.
Mój czas forumowy chyba dobiega końca, dyskutuje o rzeczach które nie maja już dla nowego pokolenia kompletnie znaczenia.
Albo ogólnie one nie mają już znaczenia.
Chyba czas zejść ze sceny.
Rekomendowane odpowiedzi