RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Spróbuję Ci to jakoś wyjaśnić na przykładzie
@ITHardwareGPT
Jesteś kretynem! Jak się kąpiesz i puścisz pierda, to gryziesz bąbelki! Twój dziadek Atari 2600 był mądrzejszy i BSOD ci w , ty bocie jeden!
A teraz obserwuj i analizuj rozwój sytuacji...
Teraz rozumiem po prostu nie pamiętam bądź nie widziałem wcale tego wnętrza przed obecną zmianą
Co do kultury pracy to ciężko to porównać, arctic na wysokich obrotach nadal jest dość cichy z racji średniego że tak się wyrażę przepływu powietrza, jak kupisz wentylator typu "airflow" z dużą ilością łopatek który przepompuje sporo więcej powietrza niż arctic to nawet na 1400rpm przy tym samym rozmiarze może być głośniej niż w przypadku p12 na 1800 przykład stary venturi hf-12 robił taki huragan że trzeba było schodzić bardzo nisko z obrotami aby zachować ciszę a jest to wentylator z max rpm 1400 i łożyskiem fdb Mam go do dzisiaj w szufladzie z przerobionym wtykiem pod zasilacz bo kiedyś siedział w moim obecnym PSU z sygnatury z racji bardzo niskiego napięcia startowego (2.6v) jednak po dość krótkim czasie przeszedłem na sterowanie z płyty i mam podłączony inny wypuszczonym kablem poza zasilacz podpięty do gniazda na mobo, jak zasilacz wrzucił pod pełnym obciążeniem 12V na tego fractala to nie było mowy o dobrej kulturze pracy, fabryczny chiński badziew był cichszy jeżeli chodzi o sam szum powietrza z tym że był na łożysku kulkowym i chrobotał nie do wytrzymania.
Cytuję Ciebie, ale mam pytanie nie tylko do Ciebie, ale także do osób które domyśla się że to do nich.
Jak wy to robicie? Że możecie nieustannie jechać po jednym typie i nic dla was z tego nie wynika, podczas gdy inni użytkownicy potrafią wyłapać Bieszczady za czasami nawet 1 niefortunne zdanie bez żadnego ostrzeżenia?
NIE, za bajke uznaje ze kacap chciał podpisac porozumienie, które nie byłoby po prostu kapitulacją Ukrainy. i nie zgaduj w co wierze, tylko trzymaj sie faktów
"na kolanach i modlić się do Załenskiego", "święcie wierzysz" bo to nie forum katolickie tylko "wojenne"
Wielu piszących tutaj wieży, że wojna toczy się tylko o Ukrainę, tłumaczą sobie co mnie to obchodzi. Niestety rosja ma inne plany od początku, to jest wojna o wpływy w europie, jesteśmy w ten konflikt uwikłani tak samo jak Ukraina. Czy zostaniemy tu gdzie jesteśmy czyli w świecie zachodu, czy też w strefie większego/całkowitego lub mniejszego ruskiego miru, wciąż jest kwestią otwartą.
Rekomendowane odpowiedzi