musichunter1x 1 605 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 7 godzin temu, lukadd napisał(a): Sam myślałem, aby sobie zrobić taką skrzyneczkę, ale chyba mi się nie chce, za dużo pracy i drogo w ciul wyjdzie w stosunku do wydajności. Już lepiej coś 10-15 litrów. Nie będzie małe tak, ale wygodniej 10x złożyć i ogarnąć Zajrzyj czasem do tematu z obudowami. Dziś wstawiłem jakiś azjatycki projekt gdzie zmieścili rtx5080 w 5L, która jest chłodzona bez przeszkód. Procesory do gier i tak nie zyskują powyżej 95W, a do 65W nawet na malutkim chłodzeniu będzie cicho. Jeszcze jest Midori 5L. Ale sam zostaję w Metis Plus po modyfikacjach, bo i tak nie będę potrzebował czegoś ponad RTX X070, ale od częstego rozkręcania gwinty się wyrobią.
Wu70 970 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 26.07.2026 o 14:48, some1 napisał(a): Oculink nie obsługuje 5.0 a do tego ma swój narzut, trzepie po wydajności nawet słabsze karty. Odpalisz bez problemu, po prostu do 5.0 nie bierzesz risera z ali za 0.01$, poza fajnym kabelkiem możesz się wbić dowolnym riserem który uznasz za najlepszy do m2 i fajrant. Do gier wbijasz dowolne gpu.
Rekomendowane odpowiedzi