Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez burn · Opublikowano
1.Jak dla mnie to za wczesnie na 5k2k, powiedzmy ze 5090 ogarnia narazie 4k zadowalająco (dla wiekszosci) w dobrym klatkażu. 80tki, 70tki ti z dlss też jakoś to ogarną ale w bardziej wymagajacych tytułach beda sie pocić. A tu mówimy o jeszcze wiekszej rozdzielczosci. Ja ostatnio też stałem przed wyborem 4k czy 3440x1440p, wybrałem to drugie i nie żałuje, maksuje każdą gre i sie ciesze pieknym i PŁYNNYM obrazem. Ja bym sie na 5120x2160 jeszcze nie zdecydował. 2.Ustawianie niższej rozdziałki niż natywna wyglada dużo gorzej. np. 1440p na monitorze 4k bedzie gorzej wygladac niz 1440p na monitorze z natywnym 1440p. Ja bym w to nie szedł 3.Ja poszedłem własnie w 39" od LG i wg mnie jest ideolo. Niewiem jak z ostroscia na 45" ale w grach pewnie mniej to dostrzeżesz. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja wypraszam sobie Nie jestem zadnym psycholem tylko logicznie myslacym czlowiekim potrafiacym trzewo spojrzec na sprawe przy czym nie musze byc zafiksowany z klapkami na oczach w swojej perspektywie I nie musze negowac ciagle tego co mi sie nie podoba bo nikogo ro i tak nie obchodzi. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Gdybyś przeczytał link od bergercs to byś miał odpowiedz, ale widać wolisz być jak sam napisałeś "człowiek myślący propagandzie TVN nie ulegający, tylko czytający różne źródła i szukający informacji poza mainstreamem" a okazuje że uwierzyłeś w fejka od pani z konfederacji -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ciągle nie rozumiesz na czym polega testowanie CPU i po co to się robi To że przykładowo przy 9070xt nie odczułbym różnicy między posiadanym 7800x3d a 9850x3d w 3440x1440 w której gram nie znaczy, że nie chcę wiedzieć czy ten 9850x3d jest szybszy. Testując wedle twojego rozumienia będą tak samo wydajne a to jest nieprawdą Już pentiak chciał nam wmówić, że 14600k jest tak samo szybki jak 9800x3d...testując na limicie GPU I tak, siedzę na 7800x3d bo uważam, że przy posiadanej reszcie sprzętu przesiadka na 9850x3d jest bez sensu -
Przez fuzz · Opublikowano
Teraz tray po 600, box po 700, 5600 też podrożał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi