SUV do 50 tys diesel
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Jedynka była niezła, ukończyłem z przyjemnością. Trochę mnie zdziwiły elementy "soulsów" w tej grze. Z jednym bossem to walczyłem kilka razy. Raczej drugiej części nie kupie ale nie obrażę się jak trafi do abonamentu ps plus. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Mam dokładnie takie same odczucia. Ciężko uwierzyć, że to wszystko będzie miało ręce i nogi podczas grania. Mimo wszystko trzymam kciuki bo na papierze rozmach jest potężny. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Ogólnie pokaz całkiem OK, ja najbardziej czekam na Kena 2. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Niestety tak jak pisiory zapewniały, rząd Donalda T. nie przedstawi gwarancji na co faktycznie mają iść pieniądze. Trzeba jakoś kupić stołeczki w UE ( ͡° ͜ʖ ͡°) To tak samo jak Czarzasty nie podda się weryfikacji, no bo po co, skoro sam doskonale wie, że nigdy jej nie przejdzie x DDD -
Przez VRman · Opublikowano
Dla mnie mogą iść do diabła nawet w takiej wersji jak opisałeś. Ja bym chciał tak: Dać lepsze tekstury ale w tym samym stylu, więcej geometrii, tryb dla 240 czy nawet 500fps, no może filtr CRT i koniec. Jak zmienią choćby oświetlenie to wybiorę emu + CRT shader. Choć kurde mimo 2 dekad jakoś nie chce mi się jeszcze w to grać ponownie. To była tak wspaniała gra, że się wryła w banię. Nie zapomniałem jeszcze wystarczająco dużo, no i GoW to jeden z tych bardzo niewielu wyjątków, w których mi fabuła w grze nie zwisała kompletnie, a niestety znam już całą historię. Jeśli jakimś cudem nie spierdzielą tej nowej wersji i gra będzie dawała radę chodzić w przynajmniej 240fps, to bardzo polecę posiadaczom OLEDów 240 czy Pulsarów, bo z rozmyciem to ta gra jest nudna jak flaki z olejem. Za to przy żylecie w ruchu ta cała rozpierducha naprawdę bawi i fajnie się na to patrzy. To główna przyczyna przez którą po GoW Ascension postanowili zmienić typ gry na TPP. Top-down slasher po prostu na gównianych LCD 60Hz nie ma żadnej racji bytu. Przynajmniej nie jako gra na 9-10 na 10 pod każdym względem, bo rozumiem że reszta gry mogła komuś wystarczać. Szanse że zrobią remake tak, żeby mi się podobał, oceniam na 0,00001%. Pewnie zmielą to z miernotą i zapakują w parówę zwaną TPP. Ale nie szkodzi. To jak ta gra wgniatała w glebę gdy była nowością na PS2 to jedno z najfajniejszych growych wspomnień. Zdawało się, że mamy do czynienia z momentem ala Ben Hur* w filmach. Taki rozmach, taka jakość, taka epickość. *) to chyba Ben Hur był pierwszą mega-produkcją Hollywoodzką w tym gatunku? Czy może to Gone with the Wind wcześniej? No w każdym razie coś z lat ok. 1940-1960
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi