Samson: A Tyndalston Story
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
No skoro działało od kilku lat i nadal działa to mam UDAWAĆ że nie działa ? HAHAHAHAAHAHA Czego Ty w ogóle chcesz ? Zamknąć ludzi w domu bo może spaść dachówka na głowę ? Jprdl .... Jeśli mi się coś nie zgadza albo nie podoba to nie męczę buły 3 LATA tylko wybieram inny produkt i koniec tematu Nikt tutaj nie każde Ci kupować czegokolwiek do czego nie jesteś przekonany, w tym także kart od Nvidia. Masz potrzębę to sobie sam wybierz, masz jeszcze karty od AMD i Intel'a. -
Przez wallec · Opublikowano
W temacie o Audi zadałem to samo pytanie tj. ile wychodzi rata. Odpowiedz 4000 netto przy przebiegu do 10000 oraz rata wykraczającą poza budżet przy przebiegu do 20000. Teraz prowadzona jest dyskusja w temacie tańszego auta, kwestie paliwowe. Czyli w BMW rata jest na styk ale op jeszcze nie wie czy ogarnie koszty wersji benzynowej (która jest większym flexem na mieści/wśród kolegów a diesel jest opcja która się bierze jak cię nie stać na benzynę-> mniejszy flex + widać z daleka, że cię nie stać na pełną benzynową wersję), dlatego poleciłem przez cztery lata odkładać kwotę najmu co da 48x4000 = 192000 zł + zysk z odsetek, co ostatecznie pozwoli OP'owi kupić samochód który sobie wymarzył. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
NA BOGA SKASUJ TO JESZCZE TO ZOBACZĄ< CZOWIEKU CZY TY DUMNY Z SIEBIE JESTEŚ TY WIESZ CO TY ROBISZ TY IM PODPOWIADASZ JAK MAJĄ ZRUJNOWAĆ GRY, CZŁOWIEKU TU TRZEBA TO SKASOWAC SZYBKO, NIE MOGĄ TEGO ZOABCZYĆ, HALO MODERACJAAaaaaaa!!!1
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi