Kris194 4 838 Opublikowano Czwartek o 21:13 Opublikowano Czwartek o 21:13 2 godziny temu, Marvf napisał(a): Weber jak na niego przystało w przypadku nadchodzących zapowiedzi znowu puszcza oczko. Mój bet -pełnokrwisty dodatek do W3 w nowej krainie, jutro na gali dowiadujemy się wiecej Ale serio, lepiej nie bo na końcu to mi życia zabraknie aby to ukończyć, po 240 godzinach dopiero docieram do końca podstawki a jeszcze 2 dodatki przede mną 1
NotQuite 86 Opublikowano Czwartek o 21:14 Opublikowano Czwartek o 21:14 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Co do zapowiedzi - zero oczekiwań, byle kolejny rok był tak samo tłusty w dobre granie. A sama gala? Raczej nie dla Polaków. Nie będę siedzieć do 4 rano i słuchać, jak papież Doritosów ekscytuje się każdą zapowiedzią. Highlighty pewnie obejrzę jutro do kawusi. To jest ciekawe, że jak się czyta co ludzie uważają nt. tego typa i całej tej "gali" w kontekście całej branży to wszędzie ten sam głuchy śmiech. A jak idzie klaskać usszami na widowni i hajpować się 2-sekundowymi trejlerami to każdy.
samsung70 211 Opublikowano Czwartek o 21:42 Opublikowano Czwartek o 21:42 Dajcie mnie nowe Tomb Raidery 😭😭😭 1
Godlike 906 Opublikowano Czwartek o 21:45 Opublikowano Czwartek o 21:45 A co brak planów na sylwestra? 3
sideband 1 918 Opublikowano Czwartek o 21:45 Opublikowano Czwartek o 21:45 https://www.dsogaming.com/screenshot-news/leaked-screenshots-trailer-for-tomb-raider-legacy-of-atlantis/ Piszesz masz 1
Kris194 4 838 Opublikowano Czwartek o 22:05 Opublikowano Czwartek o 22:05 Nie jestem fanem remaków ale po zobaczeniu tych screenshotów mam w zasadzie identyczny wyraz twarzy
sideband 1 918 Opublikowano Czwartek o 22:06 Opublikowano Czwartek o 22:06 Nie wiem co Ty chcesz ładniutka jest 1 2
Phoenix. 4 964 Opublikowano Czwartek o 22:08 Opublikowano Czwartek o 22:08 https://www.ppe.pl/news/392318/tomb-raider-catalyst-wyciekl-przed-sama-zapowiedzia-to-2-gra-z-uniwersum.html
Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 22:09 Autor Opublikowano Czwartek o 22:09 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Nie jestem fanem remaków ale po zobaczeniu tych screenshotów mam w zasadzie identyczny wyraz twarzy W sensie cieszy Cię to co widzisz, bo z pewnością takie wrażenia budują się na twarzy Lary na tym screenie.
PaVLo 951 Opublikowano Czwartek o 22:15 Opublikowano Czwartek o 22:15 Biorę remake jedynki i nową odsłonę bez pytania . Jedynkę ogrywałem jeszcze na PSX i była bardzo dobra, mimo wtedy słabszej grafiki od dwójki. Oby tylko znów nie wepchali walki z bandytami, bo to strasznie psuło cały odbiór.
Phoenix. 4 964 Opublikowano Czwartek o 22:20 Opublikowano Czwartek o 22:20 https://www.ppe.pl/news/392320/assassins-creed-bedzie-na-the-game-awards-2025-ubisoft-przedwczesnie-wprowadza-zmiany-w-sieci.html
Kris194 4 838 Opublikowano Czwartek o 23:26 Opublikowano Czwartek o 23:26 (edytowane) Godzinę temu, sideband napisał(a): Nie wiem co Ty chcesz ładniutka jest No właśnie aż za w porównaniu do oryginału Edytowane Czwartek o 23:26 przez Kris194
sideband 1 918 Opublikowano Czwartek o 23:32 Opublikowano Czwartek o 23:32 Są na tacy na forum co napiszą, że nie widzą różnicy Jeszcze w tej nowej wersji będzie RT lub PT ło panie to od razu ban na grę 1
Reddzik 2 846 Opublikowano Piątek o 00:08 Opublikowano Piątek o 00:08 Release date announcement tonight at The Game Awards 2025: https://store.steampowered.com/app/4115450/Phantom_Blade_Zero/ 1
Paw79 156 Opublikowano Piątek o 04:12 Opublikowano Piątek o 04:12 Clair Obscur: Expedition 33 GOTY 2025 (poza tym łącznie 9 nagród). Wszyscy zwycięzcy: https://www.ppe.pl/news/392281/the-game-awards-2025-najlepsze-gry-roku-wszyscy-zwyciezcy-gali-w-jednym-miejscu.html W Player's Voice chińczycy pokazali kto ma teraz największą bazę i wygrało Wuthering Waves.
ODIN85 3 598 Opublikowano Piątek o 04:13 Opublikowano Piątek o 04:13 Nagrodzeni Best Family Game - Donkey Kong Bananza Innovation In Accessibility - Doom: The Dark Ages Best Esports Game - Counter-Strike 2 Best Esports Athlete - Chovy Best Esports Team - Team Vitality - Counter-Strike 2 Best Mobile Game - Umamusume: Pretty Derby Best Independent Game - Clair Obscur: Expedition 33 Best Adaptation - The Last of Us: Season 2 Best Action Game - Hades II Best Peformance - Jennifer English (Expedition 33) Games for Impact - South of Midnight Best Ongoing Game - No Man's Sky Best Audio Design - Battlefield 6 Content Creator of the Year - MoistCr1TiKaL Best Fighting Game - Fatal Fury: City of the Wolves Most Anticipated Game - Grand Theft Auto VI Game Changer - Girls Make Games Best Action Adventure Game - Hollow Knight: Silksong Best Art Direction - Clair Obscur: Expedition 33 Best Sim/Strategy Game - FINAL FANTASY TACTICS - The Ivalice Chronicles Best Debut Indie Game - Clair Obscur: Expedition 33 Best Score and Music - Clair Obscur: Expedition 33 (Lorien Testard) Best Sports/Racing Game - Mario Kart World Best Community Support - Baldur's Gate 3 Best VR/AR Game - The Midnight Walk Best RPG - Clair Obscur: Expedition 33 Player's Voice - Wuthering Waves Best Narrative - Clair Obscur: Expedition 33 Best Multiplayer - Arc Raiders Best Game Direction - Clair Obscur: Expedition 33 Game of the Year - Clair Obscur: Expedition 33
PaVLo 951 Opublikowano Piątek o 04:14 Opublikowano Piątek o 04:14 Nie tego oczekiwałem, ale oba Tomb Ridery wyglądają świetnie, nowe Divinity boskie, no i mamy Paladyna(Krzyżowca)
AUTO 30 Opublikowano Piątek o 04:22 Opublikowano Piątek o 04:22 Kto wymyślił by wszystkie ciekawe zapowiedzi upchnąć na początku? Druga część gali była niezwykle nudna i pozostawiła niedosyt. 1
ODIN85 3 598 Opublikowano Piątek o 04:23 Opublikowano Piątek o 04:23 Chyba tylko Ty całe obejrzałeś 2
Dimazz 612 Opublikowano Piątek o 04:30 Opublikowano Piątek o 04:30 Ta nowa Lara Croft jakoś mało urodziwa i chyba powrót do korzeni. Mało walki i brutalności, dużo skoków i zagadek logicznych. Przejrzałem i nic nie widzę o nowym dodatku do wiedźmina 3 czy cyberpunka. Nie widzę nowego trailera gta6 albo wiedźmina 4. Dodatek do diablo za pół roku Nowe Star Wars to tylko teaser nie ma żadnej daty ani gameplayu. Odległa premiera. Jest kilka ciekawych gier.
Paw79 156 Opublikowano Piątek o 04:31 Opublikowano Piątek o 04:31 Ja wstałem dopiero na samą końcówkę. Załapałem się tylko na trailery Phantom Blade 0 (całkiem spoko) i Highguard (nie wiem, może to rzeczywiście będze dobra gra, ale wygląda trochę jak kolejny klon Overwatch'a) PS. Ta statua na pustyni przed imprezą to do czego w końcu była?.
Dimazz 612 Opublikowano Piątek o 04:34 Opublikowano Piątek o 04:34 2 minuty temu, Paw79 napisał(a): PS. Ta statua na pustyni przed imprezą to do czego w końcu była?. Divinity. No i zapowiada się fajnie, mrocznie ale jak turówka to nie dla mnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi