Tomb Raider Legacy of Atlantis
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Miałem 32" 1440p przez parę lat. Jednak trochę overkill chociaż zdecydowanie bardziej optymalnie jak 24" 2560x1440. 27" to jest bardzo dobra przekątna ekranu. -
Przez Kartofel · Opublikowano
@Raiven U mnie też ekran czasem gasł. Winny okazał się kabel HDMI. A konkretnie jedna z wtyczek dostała defektu, wystarczyło "delikatnie odgiąć" kabelek w jedną stronę i obraz wracał. Możliwe ze puścił lut na złączu. Wymiana kabla i po problemie. Tak, testowałem odwrócenie kabla końcami, wtedy trzeba było zamiast przy PC, odginać kabel przy monitorze. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ostatnio składałem zestawy na GB b650 eagle AX i MSi b650 gaming plus na obu płytach z najnowszym biosem SOC na auto był na 1.3v na msi ustawiłem 1.2 przy 2x32gb dualrank 6000mhz i wszystko było git natomiast po przestawieniu z 1.3 na 1.225 jak pc postał godzine wyłączony to już nie wstawał wróciłem w tym przypadku do auto bo już nie było czasu na testy od ilu będzie uruchamiał się normalnie a były tam zwykłe memki 2x16 6000mhz... -
Przez Kartofel · Opublikowano
Popatrzyłem po internetach, faktycznie, częściej dla tej odległości zalecają 27" niż 24". Jednak wciąż zagadką jest użyteczność FSR 3 i frame gen na 1440p, a konkretnie jakość obrazu monitora 1080p @ native vs 1440p i FSR quality.... Jeśli nie pyknie, to niestety ale eksperyment się nie uda. -
Przez Rafe · Opublikowano
Niestety używka i w dodatku z Ali to raczej loteria jak z olx od kogoś bez oceny 😞
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi