Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.09.2026 o 13:52, Vulc napisał(a):

Kwestia gustu, dla mnie Control to jedna z najlepszych ich gier, a z pewnością nie odbiegającą jakością od pozostałych. Jest świetna historia, jest satysfakcjonujący gameplay, pierwszorzędna fizyka otoczenia i zniszczeń, co zdarza się raczej rzadziej niż częściej. Dwójka znacznie mniej mi odpowiada, przez nacisk na melee, ale zobaczymy. 

To samo, 3 raz podchodziłem do Control ale jak już załapałem to bawiłem się świetnie. Tą część niestety odpuszczam, zupełnie nie dla mnie 🥹 

• Sad 2
Opublikowano

Nie, nie jest. Na uj prowokujesz. 

9 godzin temu, DITMD napisał(a):

Na konsolach grają, a my na PC czekamy :thumbdown: Ogladalem trochę gameplayu, i pierwszy boss parę razy z rzędu rozjechał FightinCowboya :lol2:

Aż tak trudna? :O To jestem tym tym bardziej zainteresowany. :D

Opublikowano
25 minut temu, Jaycob napisał(a):

Nie, nie jest. Na uj prowokujesz. 

Aż tak trudna? :O To jestem tym tym bardziej zainteresowany. :D

Poniewierali go nieźle na normalu. W grze chyba nie ma żadnych heali oprócz tych niebieskich kulek z paska zdrowia bossa. 

Opublikowano (edytowane)

Moze juz nie pamietam dobrze ale ta control resonant na tych gamepleyach teraz co soa wyglada jak jedna wielka napierdzielanka (hack and slash)... Zero czegokolwiek innego, przewijalem to jaiies 2 cut scenki male a tak to tylko wycianie mobow... Control 1 tez taka byla? bo pamietam jakos inaczej, ze byla fabu;a wciagajace, hotel jakis taki do przenoszenia sie itp, zagadki... emmm 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano (edytowane)

Ja jedynkę zapamiętałem jako sieczkę, do której wpadasz, od razu wiesz, co masz robić i nie trzeba się przyzwyczajać do strzelania, poruszania się, bo są mega intuicyjne. 

Edytowane przez j4z