ODIN85 5 305 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia Póki co to tego dnia jestem za odpaleniem Silent Hilla a nie tego.
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Właśnie się zorientowałem, że nowy Silent Hill oraz ten Control wychodzi tego samego dnia. Natomiast jestem pewny, że Controla robili ludzie bardziej zdrowi na umyśle i nie zafundują równie chorej fabuły, co Silent Hill F. 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia https://wccftech.com/remedy-q2-2026-revenue-control-resonant-alan-wake-2-sales/ Nowy Control ponoć został dodany do listy życzeń przez 1,5 mln osób. Nie jest to jakaś kosmiczna liczba - polski Dawnwalker wylądował przecież na 2 mln list życzeń - ale z drugiej strony gry Remedy nigdy nie były rozchwytywane przez miliony na premierę.
Vulc 2 892 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Nie jest najgorzej. Nadal żałuję, że poszli w melee i zbyt mocno w walkę, ale choćby dźwięk pierwsza klasa. Tyle, że Control miało też przedni setting i fajną fabułę. Tutaj jest chyba zbyt generycznie, a historia stanie w drugim rzędzie. 1
Ryszawy 973 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia W dniu 14.08.2026 o 23:27, JeRRyF3D napisał(a): Jakoś tak... Nie no, fajnie jest... okładanie jakiegoś 30-metrowego potwora z magmy kijem po dupie, bo wyżej nie da się doskoczyć... Mogliby mu jakieś przyrodzenie dorobić, takie rozżarzone kulki plus armatka, to wtedy może byłoby to zabawne. Obejrzałem chyba wszystkie dostępne filmiki. Żaden mi się właściwie nie spodobał, tylko ten z pokojami i zabawą grawitacją był jako-taki. Wygląd potworów i ten sposób walki... ja na razie jestem na nie... 2 1
galakty 5 466 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Ja też się utwierdzam w tym, że nie kupię tego, nie ma szans. Najwyżej sobie jakiś gameplay obejrzę żeby poznać historię, o ile będzie dobra... 1
brainq 77 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Jednak po obejrzeniu tego gameplayu poczeka na 50% albo wiecej. Nie mam problemu z takimi klimatami ale od Remedy jednak oczekiwałem czegoś innego a tu widać ze ostro odkleili, więc czekam na remake max payne 1 i 2.
DITMD 1 614 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Ognisty gigant ziejący ogniem naokoło, serio? W ilu grach już widziałem ten motyw? Naprawdę nie mogli wymyślić czegoś lepszego i mniej oklepanego? 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Z tego co widzę, to ten nowy Control będzie dokładany gratis do kart RTX 5000. W x-komie jest już dodany na sklep jako gratisowy voucher. https://www.x-kom.pl/p/1581970-nvidia-rtx50-control-resonant-voucher-promocyjny.html 1
ODIN85 5 305 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia przez ODIN85 1
Ryszawy 973 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Trailer w miarę OK, bo jest zajawka z moim ulubionym doktorem Kacperkiem, ale walka ssie nadal, no i gdzie są "Poets of the Fall" czy też "Old Gods of Asgard", bo ta muza raczej nie ma z nimi wiele wspólnego. No cóż, sukcesu to im nie wróżę, więc będą chyba następnymi do za.... nia Edytowane 26 Sierpnia przez Ryszawy 1
ODIN85 5 305 Opublikowano 9 Września Autor Opublikowano 9 Września Małe. Nawet nie ma 5090 w zalecanych 4
Reddzik 4 318 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Moderzy zrobią Nie trzeba robić, istniejący mod będzie można samemu zaaplikować, to nic trudnego. Moderem zostanie każdy kto chce przetestować.
eciepecie 113 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Po tym trailerze chyba już nie trzeba grać bo wszystko jasne
ODIN85 5 305 Opublikowano 17 Września Autor Opublikowano 17 Września (edytowane) Recki jutro o 15. Edytowane 17 Września przez ODIN85
Pavel87 951 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Słabe zainteresowanie, widzę, że recki #nikogo A gra zbiera całkiem dobre recenzje
ronaldo864 166 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Here we go again ... Kolejny kapeć optymalizacyjny, który wygląda graficznie znacznie gorzej od Alana Wake 2. Path tracing wrzucony na siłę, bo Nvidia posmarowała. Rtx 5090 klęka i kwiczy w zwykłym rasterze nie, zapewnia 60fps .
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 32 minuty temu, Pavel87 napisał(a): Słabe zainteresowanie, widzę, że recki #nikogo A gra zbiera całkiem dobre recenzje U mnie nowy Control siedzi już w bibliotece Steam i czeka na 24 września W jedynkę grałem pół godziny, więc nie mam żadnych oczekiwań co do kontynuacji.
ODIN85 5 305 Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września Najpierw ogram Silent Hilla a potem to.
Rekomendowane odpowiedzi