Oled 2160p do 5070ti ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bbandi · Opublikowano
W Komforcie byłem za panelami to za bardzo tam wciskają kit, wielkie promocje jak się porejestrujesz itd, trzeba też zapłacić gościowi że przyjedzie i stwierdzi czy się w ogóle da montować panele - poszedłem do mniejszego sklepu z panelami, wyszło 3k taniej niż ten Komfort i od razu kładli bez zabawy w pomiary itd. Drzwi w Castoramie z montażem tak samo bez VAT wychodzi dobra cena, szkoda brać do tego osobnych monterów. -
Przez Fatality · Opublikowano
Nie możliwe, że wszystko to prawda. Jeśli tak to: - Trump babiarz i zabawiał się/gwałcił niepełnoletnie (+15, +16) - B. Clinton to morderca - George Bush to morderca i gwałciciel - Obama to pedofil zamieszany w handel dziećmi - Epstein i reszta brali udział w rytualnych zabójstwach i kanibalizmie - Żydzi mają haki na wszystkich, w tym Trumpa oraz wywołują kryzysy/krachy na których się bogacą - Polak robił research Twittera dla Epsteina - Epstein mówił, że Collegium Humannum to gówno uczelnia, tylko dla papieru - Bill Gates rozmawiał o symulacji pandemii w 2017r - Epstein rekrutował topowych analityków w kwestii - Epstein naciskał na mikrotransakcje w grach aby wyciagac hajs od dzieci - Genetycznie modyfikowane świenie aby stworzyć koszerny bekon - Hitlera finansowali żydzi, m.in rodzina Epsteinów i postanowił się później zemścić - Rząd USA sponsorował ISIS (akurat żadne big news) Oficjalne dokumenty USA. Czyli co? Teoria spiskowa mówiąca że elita która rządzi światem to pedofile i kanibale, to prawda? Takie wypowiedzi np. Mela Gibsona na podobne tematy to prawda? Wieloletnie teorie spiskowe mówiące, że "kod" pizza=dziecko, to prawda? Tu ciekawy fragment z filmu wyzej 1:15:00. Czy ktoś beknie? Nie sądzę. Większość ludzi nie uwierzy i tak -
Przez leven · Opublikowano
Na prawdę bardzo delikatny zestaw Szybka kanapka + TOP grafika Sama karta, to moje 3 komputery
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi