Transport komputera z kartą graficzną
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
No niestety skoro Nvidia woli AI i ma mnie (nas) w dupie to Ja mam ją w dupie i na nic nie będę czekał. Zrobią porządną kartę to się zainteresuje. Nie ? Trudno. AI mnie nie interesuje. To, co się odpitala na rynku konsumenckim to się po prostu w pale nie mieści i nie chce nawet mi się o tym już dyskutować po raz kolejny. Ale skoro ludzie, jak to ująłeś "są zadowoleni" to powodzenia i bawcie się dobrze Ja zadowolony nie jestem i nie będę udawał, że jest inaczej. -
Przez soundvibez · Opublikowano
Ok, czyli patrząc wg najlepszych to byłby MX, Lexar i BX i te inne budżetowe propozycje? -
Przez Doamdor · Opublikowano
https://www.techpowerup.com/344445/dram-shortage-predicted-to-cause-launch-delays-for-major-brands W 2026r. będzie testowanie portfela klienta. -
Przez sideband · Opublikowano
Ale wymyśliłeś Po prostu najpierw musi włączyć w TV VRR/Adaptive Sync to wtedy pojawi się opcja w sterowniku -
Przez ITprospector · Opublikowano
Ano taka prawda AI jest dobre do pewnego momentu, ale faktem jest że odczłowiecza filmy, mimo dużej rzeszy zwolenników szczególnie biznesu kinowego (optycznego), niemniej prawdziwe kino niszczy. Potrzebne jest tam, gdzie koszt przekracza możliwości kaskaderów i nakładów finansowych, czy ochrony środowiska ok, ale to człowiek powinien powiedzieć STOP w danym momencie, teraz kręcimy prawdziwe MOVIES.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi